Hogyan szúrjak fület otthon?
Természetesen nem porcba gondoltam.
Valaki aki csinált már ilyet le tudná írni pontosan lépésről lépésre, meg hogy mi kell hozzá?
Előre is köszi!
Szia!
Én magamnak szúrtam a harmadik lyukakat a fülembe, (meg két ajakpiercinget is) és nyugi, ha otthon csinálod nem bénul le a fejed, nem vérzel el, és nem is fog lerohadni semmid.
Kell hozzá fülbevaló, injekciós tű, és kézfertőtlenítő spray. Mielőtt kiszúrod tegyél egy próbát, hogy a fülbevaló szára belemegy-e a tűbe, mert ha nem, akkor nem tudod belehúzni a kiszúrt lyukba, és nagyon fel tudja húzni az embert ez a szitu, tapasztalatból mondom :D
Mielőtt kiszúrod a füled, jó ha megjelölöd a lyuk helyét, utána lefertőtleníted a felületet, a kezedet, és steril tűvel már át is szúrhatod.
Mint már említettem az elején, a tűbe bele kell rakni a fülbevalót, és belehúzni a szúrt lyukba.
Egy picit vérezni fog.
A gyógyulási időre 3 hetet mondanak, addig jó ha nem akad bele semmibe, nem piszkálod, nem cseréled ki stb...
Én ilyen tűvel szúrtam ki: [link]
Sok sikert hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!