Hova ajánlotok tetoválást? És milyen mintát?
16 évesen sehova... Meg miért mi nekünk kellene ajánlani? Csak azért, hogy legyen tetoválásod? Így felesleges. A tetoválásnak akkor van értelme, ha jelent valami. Valami számodra fontosat.
21L (aki szintén régóta gondolkozik tetováláson, csak pont a fentebb leírtak miatt nincs még.)
Sehova nem ajánlok semmilyen tetoválást, mert véleményem szerint sokkal jobb, ha egy lányon nincs.
16/F
Ha mondjuk beleírtad volna a kérdésedbe, hogy van már elképzelésed, akkor talán nem lettünk volna ilyen "értetlenek"... Ne érts félre, nem bunkózni szerettem volna, csak manapság annyi a kis idióta tizenéves, akik mindenfélét magukra tetoválnak, csak hogy utána menőzhessenek... Szóval bocsi, na. Remélem, nincs harag:)
Egyébként szerintem ahova NE csináltass:
- felkar/váll (mert egyszerűen nem nőies)
- derék (vagy ha bevállalod, készülj fel a "ribancrendszám" és hasonló megjegyzésekre)
- arc/fül/száj belső része (mert értelmetlen).
Én a mintától tennék függővé, hogy mit hova... Nonfiguratív: lábfej/boka köré, combra (nagyobb mintát) vagy esetleg medencecsont környékén
Szimbólum (egyszerű, kicsi): csukló
Valami figurális: lapocka
egyébként mi az elképzelésed?
2. válaszoló, 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!