Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hova ajánlotok tetoválást? És...

Hova ajánlotok tetoválást? És milyen mintát?

Figyelt kérdés
16/L
2010. júl. 28. 00:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, hogy milyen tetkót akarsz és hova, akkor minek? Divatból? Én személy szerint valami olyat tetoválnék magamra, ami fontos nekem, valamit szimbolizál.
2010. júl. 28. 00:30
 2/12 anonim ***** válasza:

16 évesen sehova... Meg miért mi nekünk kellene ajánlani? Csak azért, hogy legyen tetoválásod? Így felesleges. A tetoválásnak akkor van értelme, ha jelent valami. Valami számodra fontosat.

21L (aki szintén régóta gondolkozik tetováláson, csak pont a fentebb leírtak miatt nincs még.)

3/12 anonim ***** válasza:
utolsó: 14/L
 4/12 anonim ***** válasza:
utolsó előtti, bocsi
 5/12 anonim ***** válasza:

Sehova nem ajánlok semmilyen tetoválást, mert véleményem szerint sokkal jobb, ha egy lányon nincs.

16/F

2010. júl. 28. 00:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem. Nekem is már van elképzelésem mert miért ne lenne? és azt is tudom hova szeretném csak gondoltam megkérdezem hogy másoknak hol tetszik. De látom érthetetlenek vannak itt szal ... akkor ne is írjatok köszi
2010. júl. 28. 00:36
 7/12 anonim ***** válasza:
hát nemtudom.szerintem nagyon szép a derekon egy nonfi..nekemis ott van :D
2010. júl. 28. 10:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg derékon akármi is ribancos... Te meg csak csináltass 16 évesen tetoválást, hogy 18 évesen megbánhass valamit.
2010. júl. 28. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem a csuklón tetszik, valamilyen irás... mondjuk magamnak nem csináltatnék semmi pénzért, és neked sem ajánlom...:S nem gondoltok bele, h mi lesz 30 év múlva?:| h fog az kinézni?:| 16/L
2010. júl. 28. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk beleírtad volna a kérdésedbe, hogy van már elképzelésed, akkor talán nem lettünk volna ilyen "értetlenek"... Ne érts félre, nem bunkózni szerettem volna, csak manapság annyi a kis idióta tizenéves, akik mindenfélét magukra tetoválnak, csak hogy utána menőzhessenek... Szóval bocsi, na. Remélem, nincs harag:)

Egyébként szerintem ahova NE csináltass:

- felkar/váll (mert egyszerűen nem nőies)

- derék (vagy ha bevállalod, készülj fel a "ribancrendszám" és hasonló megjegyzésekre)

- arc/fül/száj belső része (mert értelmetlen).

Én a mintától tennék függővé, hogy mit hova... Nonfiguratív: lábfej/boka köré, combra (nagyobb mintát) vagy esetleg medencecsont környékén

Szimbólum (egyszerű, kicsi): csukló

Valami figurális: lapocka

egyébként mi az elképzelésed?

2. válaszoló, 21L

2010. júl. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!