Alkarra milyen tetoválást ajánlotok?
Valami kínai írást.
Például: örök barátok (és ez a legjobb barátod/barátnőd is magára tetováltatja)
Vagy valami neked fontos rövid szót, mondatot.
Én láttam már ilyet alkaron, és nekem nagyon bejött.
Amúgy azt nem írtad le, fiú vagy-e, vagy lány, így nehezebb megmondani.
húú.hát érdekes dolgokat írtál.de ezek nem jönek be bocsi.
inkább a madarak..:) amik "kicsik és színesek" :)
Először is nem tudom dolgozol-e vagy még sulizol, de sok munkahelyen nem tolerálják a tetoválást. Sajnos a tetoválás megítélése még nem olyan, mint külföldön, bár az utóbbi években azért egyre elterjedtebb. A munkahely keresésben akadály lehet az alkaron lévő tetoválás, persze munkahely függő. Én a helyedben először azon gondolkoznék, hogy mivel kapcsolatosan szeretnél tetoválást. Ha ez megvan akkor olvass utána, hogy az adott témának milyen tetoválások felelnek meg. Ez segít a választásban. Aztán természetesen a tetoválószalonok művészei tudnak neked mutatni már kész mintákat is, de ha van saját elképzelésed, akkor megrajzolnak mást is.
Csak akkor tetováltass, ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy mit akarsz és hova. A tetoválás életed végéig szól. Ha sikerült dönteni és kész a tetoválás, megnézném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!