Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok venni Hennát,...

Hol tudok venni Hennát, Debrecenben?!

Figyelt kérdés

Hennát hol tudok venni Debrecenben?

És milyen Hennák vannak?

2010. júl. 27. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk én Bp-i vagyok, de ha van kreatív hobbi bolt, kézműves bolt ill. indiai, keleti, ezotéria bolt valahol a városban, akkor ezekben a boltokban általában van.
2010. júl. 29. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Jah, hogy milyenek vannak? Általában mindegyik ilyen tölcséres kiszerelésben van, én még boltban nem találtam olyan hennát, amelyik feketére fogta volna be a bőröm, szóval a végeredmény általában narancssárga.

A neten utána tudsz nézni, hogy miből mennyit és hogyan kell kikeverni a hennafestéket, sztem jobban jársz, ha beszerzed az alapanyagokat és csinálsz magadnak, nem nehéz, viszont színben sokkal szebb, amit te keversz ki (már ha persze sikerül, nekem is volt, hogy elrontottam, és akkor lett olyan, mint a bolti).

2010. júl. 29. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

na akkor vegyük előröl:

1,

A henna egy növény levele. Almazöld, gyógynövény illatú por. Ebból kevernek mindenféle tölcséres trutyikat, de a porral jársz a legjobban.

2,

A henna MINDIG barnás-narancssárga színű. Ha feketén fogja meg a bőröd az gáz, mert abban vegyi agyagok vannak amitől bőrrákod lehet.

BTW a fekete műhenna okozta bőrrák ilyen: [link]

3,

Hennát drogériában, bioboltban, kreatív boltban, indiaiboltban, stb. lehet kapni.

4, ha citromlevet kensz a bőrre hennázás előtt, majd miután rászáradt, akkor intezívebb barnán fogja meg a bőrt. Leginkább a tenyeret és a talpat fogja meg jól.

2010. júl. 30. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Na, én se feketére gondoltam, de a tölcséres trutyik alapból narancssárgán fogtak meg, akár citromoztam a bőröm előtte, akár nem...

Amit én keverek ki az azért 2-3 napig sötét barna marad, és csak hetek múlva kezd el kinarancsulni.

2010. júl. 30. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!