Debrecenben hol készítenek hennát?
Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 12:37
1/4 anonim válasza:
Szia! A debreceni est-ben szokták hirdetni, meg szokott lenni a fesztiválokon is. (pl. Campus)
Én sokszor csináltam már magamnak, nem nehéz, csak egy kis kézügyesség kell hozzá. Hennát meg sok helyen tudsz venni. Pl. a kreatív hobby boltban.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én kb. 5 éve foglalkozom hennafestéssel, most Veszprém mellett lakok, de eredetileg debreceni vagyok, és szoktam hazajárni. Ha érdekel a dolog, vagy kérdésed van, írj ide: iampocy@gmail.com
Üdv:
D.Dóri :)
3/4 anonim válasza:
szia engem érdekelne a henna készítés ha leirnád hogy mennyibe kerülne!És ha én viszek m intát akkor azt is megtudnád csinálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!