Mit csináljak tesi órán a csatos póthajammal?
szerintem ne is hordj csatos póthajat:O
most mész hetedikbe, és már póthajad van, butaság szerintem!
Suliban a tanárok nem is nézik jó szemmel az ilyeneket. De ha mindenképp hordani szeretnéd, akkor szerintem is kösd fel simán.
és ha felkötöm akkor nem fog kiesni vagy valami?
amúgy meg azért kell mert tetszik meg szeretnék újra hosszú hajat.. akkora probléma ez? én meg nem akarok olyan sokat várni hogy megnőjjön. :/
Most tuti le fogsz pontozni.
de szerintem egy 7.es lánynak írtó felesleges a póthaj, és elég gázos is mivel felcsatolható, és ez ugye nem igazi hajból van. De szerintem várd meg amíg megnő. 7.be nekem is rövidebb hajam volt, olyan "Rihanna-s". Úgy vagyok vele, hogy inkább rövid legyen mint természetellenes.
De tudom, hogy nem fogsz adni a tanácsomra, mert ebben a korban én is azt hittem h okosabb vagyok mindenkinél. (:
de a kérdésedre válaszolva:
fogd fel csuriba:D
15/L
nem pontozlak le mert nem is szoktam pontozni mert arra nem vagyok kiváncsi csak a kérdés meg a válasz érdekel. xD
am a csatos póthaj igazi női indiai haj vagy európai amit mi vettünk mert fodrásztól vettük meg az vasalható meg minden. :)
Csak úgy odaadtad???? :O
Amúgy olyan 20 környékén lehetett mert nővéremtől meg anyumtól kaptam és nem mondják meg nekem az árát. De majd megkérdezem a fodrászom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!