Férfi szemöldök! 31 éves vagyok és akad néhány hosszú szőrszálam. Mit csinaljak velük?
Oké levágom,de hogyan?Egyszerűen ollóval,vagy valami kis elektromos ezközzel?
Adjatok már valami normális tanácsot :)
A nők mennyire figyelik a férfiak szemöldökének az ápoltságát?
Köszi.
Ha nem akarsz nagypapa-bozontos szemöldököt, akkor ajánlom az ollót és egy olyan fésűt, amit a fodrászok használnak, ill. talán még kisebbet, amit boltban is lehet kapni (drogéria): nagyon apró feje van, nagyon sűrű fésú, és hosszú, vékony a nyele.
Ezzel kissé a felfelé igazgatod a szálakat, majd a fésű felettieket levágod. Próbálkozni kell egy darabig, ne aggódj, ha elcseszed, mert újranő. Régebben volt egy spec. olló, aminek az egyik szárán volt egy ilyen kis fésűfej, de ma már égen-földön nem lehet kapni. Azzal haláli egyszerű volt az egész folyamat, még egy kétbalkezes száméra is.
Igen, a nők ma megnézik egy pasi ápoltságát és a szemöldökét is. Számít.
Hat figyi, ha azon a pár hosszabb szálon kivul normálisan néz ki a szemoldokod, akkor azokat egyszerűen tépd ki szemöldökcsipesszel😃
Egyébként meg #1 nem tudom miért baj az, ha egy nő megnézi, hogy mennyire ápolt egy férfi...
És igen, ebbe beletartozik a szemöldök is. Nem azt mondom, hogy ugyanolyan szépen szedett legyen, mint egy nőnek, de azért azt az 1-2 hosszabb szálat ki kell szedni, mert szörnyen néz ki, főleg ha nagyon látszik
Én szemöldökcsipesszel kiszedem a páromnak amikor megkér rá. :) De te is meg tudod csinálni magadnak, ha tényleg csak néhány van, akkor kenőccsel először felpuhítod a bőröd, majd egy tükör és lámpa segítségével levadászod őket. :D
Ha nagyon bozontos, akkor szerintem a legelső nyirbálást kozmetikus végezze el és akkor lesz egy formája, amit a továbbiakban követve te is ki tudsz szedni magadnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!