Szedem a szemöldököm és szerintetek az baj lenne? Ha túl hosszú szemöldök szálakat kicsit megvágom kisollóval vagyis a végéböl vágok egy kicsit mert hosszú
Figyelt kérdés
Ezzel eltudom rontani szerintetek a szömöldököm ? vagy nem ronthatja el ez a szemöldököm igy csak jobban néz ki ?? nem tudom mit tegyek soha nem volt merszem a szemöldök szálnak a végeiböl vágni mert féltem tul rövidre vágom és elrontom2013. jún. 23. 21:19
1/3 anonim válasza:
Ha hosszú akkor vágj belőle, persze, más is így szokta.
2/3 anonim válasza:
Nem baj,sokan csinálják, szebb lesz tőle a végeredmény. Én úgy szoktam, hogy miután kiszedtem a fölösleges szálakat és megvan a kész forma először fölfele fésülöm a szőröket és a formából kilógó részeket levágom,majd lefele fésülve is megismétlem ezt, így minden szál tökéletesen áll.
Ebben a blogbejegyzésben is pont ezt írja a lány:
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) hasznos volt
2013. jún. 24. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!