Ti mit tettetek volna a helyemben egy ilyen kozmetikusnál?
Most már nem tudok változtatni sem a szemöldökömön, és azon sem hogy nem szóltam be. Egy randim lesz holnap, mármint most a járvány miatt lesz maszkunk és csak sétát beszéltünk meg. De szándékosan elmentem kozmetikushoz, hogy szép legyek, mert nagyon csúnya volt már. Először flegma volt, 9 órára mentem és azt sem tudta, ki vagyok, mi a nevem, jött más valaki is, és annyit mondott, hogy engem gyorsan elintéz, és rögtön mehet is. Ez nem volt valami szép üdvözlés, de akkor még azt gondoltam, hogy mindegy. Szerencse, hogy otthon megmostam előtte az arcomat, és a szemöldökömet is learcvízeztem, mert ő egyből rákente a festéket, és meg sem kérdezte, milyen színt szeretnék. Korábban ezt más kozmetikusnál mindig megbeszéltük. Épphogy felhívtam a figyelmét, milyen formára csinálja, ő már eldöntötte hogy szögletes lesz, mellette folyamatosan kritizálta a szemöldökömet, hogy milyen egyenes és formátlan. Kértem, hogy legyen vékony, de ő azért sem. Miután megnéztem a tükörben, ismét jeleztem, hogy próbálja még vékonyabbra szedni, mert úgy néz ki, mint egy fordíttott nike-jel, csak sokkal vastagabb, ezt nyilván nem mondtam ki, de nézte az óráját, meg én sem akartam picsogni. Mindenesetre az elejét meghagyta vastagnak és lent meg egy totál vékony csíkot csinált, szóval most optikailag még vastagabb, mint korábban volt. A barátnőimnek is lefotóztam és azt mondták, hogy katasztrófa. Fizetésnél meg sem kérdezte, hogy kártya vagy készpénz lesz-e. Nagysága eldönötte hogy kp lesz (még chaten külön kérdeztem van-e bankkártyás lehetőség, és azt írta, hogy igen), mert már beütötte a kp-t, és hogy nagyon sajnálja de nem tudja visszacsinálni. 100 forinttal drágább lett, szóval fizettem 3000 forintot azért, hogy úgy nézzek ki, mint egy ninjaharcos.
Nagyon aggasztó volt, és sajnálom, hogy nem tettem semmit.
Ti mit tettetek volna? Lehet még vmit utólag tenni?
Nekem is cseszték már el a szemöldököm. Próbálj meg beszélni 1 olyan barátnőddel ,aki magának szedi a szemöldökét. Hátha ő tud rajta 1 kicsit igazítani
Esetleg még szemöldök festékkel tudsz egy kicsit csalni (nemtudom mennyire lett elcseszve a szemöldököd ,ha nagyon ,akkor lehet ,hogy nemfogod tudni szemöldök festékkel korrigálni)
Sok sikert :)
Drukkolok
Én megmondtam volna neki hogy akkor fizetek ha megcsinálta amit kértem. Nem a 3000 ft-ért hanem azért mert ő a szolgáltató, te vagy a vendég, csinálja olyanra amilyenre kéred. Ha hupilia csík vékonyságúra kéred akkor olyanra.
Utólag annyit tudsz tenni hogy nem mész vissza, a barátnőidnek elmeséled, nehogy hozzá menjenek és ha van facebook oldala vagy valamilyen oldala ahol lehet értékelni akkor lehúzod... de szerintem az a tisztább hogyha helyben beszélsz a fejével ha legközelebb hasonlót fogsz ki.
Mindenesetre örülj annak, hogy vastagabbra hagyta.
Ez még mindig szerencsésebb eset, mintha valami alienes cérnavékony fazonra szedte volna, ami szerintem senkinek nem áll jól.
Voltam már kozmetikusnál, aki konkrétan úgy megcsonkította a szemöldökömet, hogy kereken egy évbe telt, mire visszanövesztettem a megfelelő vastagságra és fazonra (és ezt most egy olyan személy írja, akinek minden 2 hét alatt visszanő általában).
A nő borzasztóan bunkó volt, rühellem az ilyen embereket, az eredmény viszont nem az ő, hanem a delikvens fején fog virítani mindig. Mi az, hogy önkényesen, kérdezés nélkül eldönti, hogy mit művel veled, holott nem is ismeri a személyes ízlésedet? Ez akkor a leggázabb, ha foggal-körömmel ragaszkodik a merev elképzeléseihez, ugyanakkor totál ízléstelen munkát végez, és nem ért az emberi arc anatómiájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!