Otthon piercinget? (bővebben lent)
Néztem az árakat..és most nemhiszem hogy lenne felesleges 4-5ezer ft-om piercingre.
Már régóta szeretnék orr piercinget,de ennyi pénzem nincs rá..főleg hogy egy egyszerű kis követ raknak be.
Volt aki saját magának csinálta meg?
Áhh szerintem ne csináld otthon.
Bízd szakemberre,ha ennyi időt kibirtál nélküle,akkor kibírsz még annyit,hogy összeszedj egy kis pénzt.
Én pl. két éve kutyát akarok.
pesti vagy az kár..:S
ez a srác vasmegyei..:S
Nemhiszem,hogy megtudnád csinálni magadnak,mivel nem olyan könnyű átszúrni a tűt az orrodon,nekem amikor csinálták bekönnyezett a szemem is..
Amúgy inkább bízd szakamberre,mert elég komoly szövődményei lehetnek az arcon lévő piercingeknek.
Pl agyhártyagyulladás stb..
Úgyhogy gyűjts rá egy kis pénzt,nekem van egy ismerősöm aki 3900ft-ért szúr piercinget ékszerrel együtt,és most van egy olyan akció,hogy 2 pc 3900(szóval az egyik ingyen van)
nekem barátnőm szúrta még tavaly.igaz az nem orr pc volt...
de jó lett és nem volt semmi baja, vegyél branült, azzal könnyű.aztán kérd meg valakidet hátha segít, mert azért csak biztosabb úgy hogy ő látja rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!