Mivel lehet otthon szúrni piercinget? Milyen érzéstelenítőt használtok?
Gyogyszertarban orvosi tu, fertotlenito. De vannak orvosi segedboltok is.
Midet szurnad? En a szamat, fulemet szurtam, ahhoz nem kellett erzestelenito, de mondjuk a nyelvemet mar nem szurnam anelkul.
Mindenesetre ne csinalj hulyeseget, a nyelvet, intimpiercinget necces otthon csinalni, mondjuk a tobbit is...
Vigyazz magadra!(:
20/L
Hm, hallottam mar arrol, hogy venykoteles, de amikor en csinaltam, meg nem volt az. Mindenesetre egy probat meger, szerintem adnak ki.
Max. keresd elo anyad varrokeszletetXD.
Én nem ajánlanám, hogy magadnak szúrd.
Barátnőm mindig szúrt másoknak, és elég szépek lettek, nem gyulladtak be, és sose volt panasz.
Viszont mikor magának szúrta, valamit nagyon eltolt, mert a mentő jött érte. Rosszul lett, hányingere volt, és végül összeesett. :s
Hát nekem sok ismerősöm "szúrkálta" már magát.
Szerintem sem kéne otthon...de például csinálhatod úgy hogy lejegeled a köldöködet, aztán egy lefertőtlenített tűvel átszúrod utána beleteheted a pc-t de még pár hétig fertőtlenítgesd!!!
a fertőtlenítést sokféleképpen szokták...van aki alkohollal...van aki tűzzel meg van aki forróvízzel fertőtlenít!!..
remélem tudtam segíteni...Csak vigyázz mindenre pontosan oda kell figyelni különben vérmérgezést és egyéb csúnya dolgokat kaphatsz. Aztán magyarázkodhatsz..:D
Szia!
Én úgy csináltam hogy vettem a gyógyszertárban orvosi tűt,(2 van egy csomagban,nem vényköteles,és itt 15 Ft. volt.)majd lejegeltem a fülem és lefertőtlenítettem a fülim, alkoholban. Amikor már nem éreztem a fülemben a fájdalmat akkor, egy gyors mozdulattal átszúrtam és beleraktam a fülbevalóm.Rem. segítettem.Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!