Kezdőként melyik építőzselét vegyek?
Figyelt kérdés
Elvesztem a kínálatba.
Melyik márkát?
Átlátszó vagy rózsaszín?
Köszi a segítséget
2020. ápr. 13. 14:05
1/6 anonim válasza:
Talán az oktatód, akinél levizsgáztál tud ebben segíteni.
2/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor amikor nem segítesz csak kritizálsz a vendégkörödet félted?
2020. ápr. 13. 15:36
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok körmös, csak furcsa, hogy nem adtak tanácsot, amikor a tanfolyamot csináltad. Nekem is adtak, amikor frissen végzett fodrászként elvesztem a kínálatban.
4/6 anonim válasza:
Elsőm átlátszó volt. Következőnek a rozsaszint próbalom ki.
Ja, es Crystal Nails
5/6 A kérdező kommentje:
De melyik fajta annyi van. Milyen sűrűségű?
2020. ápr. 14. 07:47
6/6 anonim válasza:
én is otthoni diplomanélküli körmözős vagyok, és azt ajánlom, hogy inkább acryl-al (fusion gel) próbálkozz. a zselé nem oldható, de az acrylgel-ek igen. könnyebb vele dolgozni, akár a sablont is megspórolhatod és tip-el viheted fel helyette.
áttetszőt nem szerettem annyira, mert nem láttam, mennyi van a tipben, jól terül-e, kell még rá... a halványrózsaszínnel könnyebb nekem.
zselével én azt tapasztaltam (azt hiszem master nails termék, de nem biztos), hogy folyik, nekem nehéz vele és nem is annyira tartós, ha pl minden nap a kezeddel melózol(nem, nem kőműves vagyok).
ez csak javaslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!