Modellkedésből meg lehet élni Magyarországon kezdőként?
Figyelt kérdés
Barátnőm tegnap kitalálta, hogy szeretne modell lenni és , hogy nézegetett ügynökségeket meg ilyesmiket de konkrétan nem igen tud róla semmit. Ha jól tudom ez valami olyasmi , hogy visz be az ember nyers képeket ami nincs meg szerkeztve meg ilyenek és akkor elküldik tanfolyama ami x ezer forint és ha sikerül ni akkor mi történik ? Mert én valahogy úgy tudom elképzelni hogy van egy adott ügynökség és megkeresi őket egy adott cég aztán az ügynökség átküld a cégnek több száz lányt és abból ki választanak 5-10 lányt egy adott munkára. Meg alapvetően egy modell hol dolgozik mert szerintem barátnőm azt hiszi , hogy kifutókra küldik őket egyből. Valamint , hogy ez a tanfolyam dolog kötelező e ?2018. szept. 29. 17:09
1/4 anonim válasza:
nem. egy modell tanfolyam pedig teljesen felesleges, ha felvesznek egy ügynökséghez ők mindent INGYEN megtanítanak, pénzt pedig úgy keresel hogy külföldre mész. de ez is lehet hónapok kérdése.
2/4 anonim válasza:
áltaálban elséként ázsiábs mennek a modellek aztán aki alkalmas europaba..:)
3/4 anonim válasza:
Nem! Sok ügynökség van és sokan abból profitálnak ,hogy az álmodozók kifizetnek súlyos pénzeket egy portfólió fotózásért stb. 1000 ből 1 ha megél belőle többieknek sajna egy két alkalmi munka jut vagy annyi sem
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy már elavult, vagy nem is volt általános. Egy barátom volt modell. Szerinte az előmenetelét nem a tehetség, vagy a szorgalom határozta meg, hanem az "egyéb nyújtott szolgáltatások". Ő úgy fogalmazott, hogy luxusprostinak használták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!