Csináltassak műszempillát? Mi a tapasztalatotok vele?
Szia!
Nekem is van, 2D (1 természetes szempillán 2 műszempilla)
Teljesen természetes. 72 órát nem érheti víz, gőz, hogy rendesen megkössön a ragasztó. Utána kb bármit lehet vele csinálni, én ugyanúgy sminkelek is vele, csak megfelelően kell tisztitani, fésülni.
Jövőhónapban fogom elvégezni a tanfolyamot is, annyira megszerettem! :)
"Ja es igen mukormom is van, legalabb noies vagyok:)"
Szánalmas. Ez inkább csak azt jelenti, hogy az eredeti körmeid csúnyák...legalábbis nekem mindig ez jut eszembe. Dehogy vagy te nőies.
Igen, én is pont erre gondoltam amit az utolsó írt. A műkörömmel eltakarják az igazi körmöket, mert annyira csúnya 😀
Ráadásul jól berohad alatta.
"Szóval, ha a barátnőid pl. lilára befestik a hajukat, akkor te is befogod?"
Nekem lila a hajam. Sőt műkörmöm is van. Sőt műszempillám is. Nem értem ezzel mi a probléma. Szép a saját körmöm is, de vitaminhiányok miatt gyakran letörik 1-1, sokkal praktikusabb a műköröm.
Ne hallgass az ilyen válaszolókra mint az eddigiek...
19/L
Utolso... 😀
Ezt most jól megmondtad, büszke lehetsz magadra. Ja nem 😃
Igen, ezen én is felröhögtem.
Ha szép a saját körme valakinek, akkor nem kell rá műköröm, ha szép a saját szempillája valakinek, akkor nem kell rá műszempilla.
Hajfestéssel nincs semmi gond, de ezek a mű dolgok, fú számomra nagyon visszataszítóak.
F28
Én meg az ilyen férfiakon nevetek jót.
Alapból szép hosszú körmöm lenne, de nőként igényesebbnek tartom, ha szépre meg van csinálva, nyilván normális hosszúságban. Ja, és nekem van műszempillám is. Sokkal jobban érzem magam ezektől. Az ilyen maradi férfiaktól meg távol tartom magam. Úgy csinaltok, mintha nem minden második nőnek lenne műkörme.
Hát én is távol tartom magam az ilyen buta nőktől, akik ennyire felszínesek és ostobák, azt hiszik a műanyag körmöktől többek lesznek. 😃
F26
Becsatlakozom kicsit megkésve :D
Mert ezeket rossz volt olvasni
24 éves vagyok
Gél lakkos körmöm van méghozzá nem is rövid és gyönyörű a sajátom amit nem takargatni akarok hiszen csak egy szín van rá kenve
Pillám van nem is olcsó
Ha elmondanám mennyiért csinálták a múltkor lehet sírva fakadnál , de tudod mit megdolgozok érte b.zdmeg
Na és akkor lássuk
Haj
Természetes a hajszínem soha nem festettem és nem is fogom
Mert nem szeretném elveszíteni az eredeti színét
Azt nem értem ez egyes embereknek miért fáj
Nem ők fizetik
Ha meg nem tetszik keress olyat aki full természetes !!
Nem másokat kell alázni névtelenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!