Csináltassak műszempillát? Mi a tapasztalatotok vele?
Persze, csináltass, kezdetnek egy 4D jó lesz.
Aztán majd műkörmök is kellenek, és ne feledkezzünk meg a műcsöcsökről se, hiszen az is van az összes barinőnek. Na puszika.
Nehany ember annyira gonosz:) egy normalis kerdest tettem fel minden rossz indulat nelkul. Kivancsi voltam a tapasztalatokra stb. De igazabol magatokat egetitek lenne ezzel a viselkedessel🙋🏽♀️
A masik meg,nem most akartam megcsinaltatni hanem termeszetesen ha javul a helyzet.
Ja es igen mukormom is van, legalabb noies vagyok:)
Kislány, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten is.
Az éretlen és gyerekes szöveged más választ, mint, amit spec, én írtam, nem érdemel mást. Miközben ilyet írsz, hogy "Nagyon sok barátnőmnek van/volt." Szóval, ha a barátnőid pl. lilára befestik a hajukat, akkor te is befogod? Ezért írtam, ha birka akarsz lenni, akkor nyugodtan azonosulj velük.
Nyilván azért szeretnéd kipróbálni a műszempillát, mert a barátnőidnek is van. Magadtól gondolom eszedbe se jutna. Pl. eszedbe jutna vörösre befesteni a hajadat? Gondolom egyik barátnődnek se vérvörös a haja. Na látod? Ha nekik nincs, akkor neked eszedbe se jut.
Egyébként is, minek ilyen művackokat magadra aggatni? Nem leszel attól szebb, és a pasik se fognak jobban kedvelni téged. Csak beállsz a műnők csoportjába.
Műkörömtől leszel nőies? 😀😀😀😀
Láttál már olyan lányt, akinek természetesen is szép hosszú körmei vannak, és nincs szüksége mű pillákra? Meg hasonlókra?
Na ők szépek, rájuk akarj inkább hasonlítani!
Udv. Egy “gonosz” fiu
😀
Ha szép hosszúak a pilláid én nem csináltatnék. De megértem milyen. Én is gondolkoztam rajta amúgy de elvetettem az alábbi okok miatt:
-2-3 hetente frissíteni kell, ami azért pénz, és erre nem szánnék, ha amúgy az enyémek is szépek
-vigyázmi kell rá nagyon, reggelente meg mindig megdörzsölöm a szemem, és tuti elfelejteném, hogy rajtam van
-félnék, higy elrontják, és kihullik a sajátom is.
Egyidősek vagyunk, nekem se műszempillám, se műkörmöm, bár utóbbi amiatt, mert zenész vagyok. Nem baj az, ha ki akarod ezeket próbálni, egyszer élünk :)) de nem ettől leszel nőies, csinos vagy szimpatikus.
Kérdésedre válaszolva, kezdésnek mindig a minimum mindenből, ha megszokod vagy szeretnél próbálkozni, mehet a több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!