Olyan létezik, hogy valakinek nem áll jól a smink?
Sziasztook!
Úgy értem az erősebb smink, ami nálam ott kezdődik, hogy szemhéjpúderek. Egyedül rúzst szeretek hordani és szempilla spirált, szemöldököm kiigazítani, de amint valami színt vinnék fel a szememre nagyon fura vagyok magamnak, mintha "koravén" lennék tőle :D idősíti az arcom, más is van így ezzel?
22/L
A lányok 80%nak undorítóan áll főleg amikor ünnepségeken több festéket kennek az arcukra mint amit egy festő mázoló el használ egy szobára.
De alapból a férfiak tobbsegenek nemjön be a mű ki nézett.
Szia
Lehet csak nem találtad meg a megfelelő árnyalatot. Milyen színekkel próbálkoztál? Illetve, az is számít, mennyit és hogyan viszel fel a szemhéjadra.
Lehet ezekben rejlik a probléma.
Ja azt nem írtam le, jogos. Jelezném, hogy nagy gyakorlatom van sminkelésben, festek, rajzolok is így kézügyességben, árnyalatok ismeretében nincs hiány, egyszerűen mégis olyan, mintha idősebbé tenne..
Egyedül a nagyon nagyon enyhe, krémes/pasztell árnyalatok nem hatnak furán. De érdekes mert másokon meg néha tetszenek a kicsit színesebb sminkek, vagy ha én csinálom meg valaki másnak.
Talán rossz minőségű a termék
Vagy rossz a színárnyalat
Vagy rosszul van felraktam
Vagy az egész koncepció elcsúszott ( pl színes szemhéj helyett natúr színnel kiemelt szem + feltűnő rúzs kéne)
Nincs megfelelő alapozás a termékek alatt
Rossz minőségű ecsetekkel próbálkozol
Száraz a bőröd, ezt a smink csak kiemeli
Stb
"pl színes szemhéj helyett natúr színnel kiemelt szem + feltűnő rúzs kéne"
Igen ez a verzió nekem ezerszer jobban mutat. Mivel sötét a hajam és a szemem is, a feltűnő rúzsok nagyon jól mutatnak, de a szememen csak a natúr, akkor úgy tűnik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!