Ti mennyit fizettek mukoromert es szempillaert egy honapban?
Figyelt kérdés
Legyszives irjatok oda hogy mekkora, milyen, es hol csinaltatjatok.
Pontos arat kernek ha lehet :)
2020. márc. 3. 23:45
1/10 anonim válasza:
Műkörömért ami nem a legkisebb de nem is nagy, olyan s-es körül lehet, 4500ft-ot fizetek.
3/10 anonim válasza:
A mukormom hosszu es megcsinalom inkabb magamnak mar 15 eve. Regen voltam kormosnel es felidegesitett,h nem olyat csinalt,amit szerettem volna.
A szempillabol sorost ragasztok fel magamnak.
4/10 anonim válasza:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy szépségszalonban dolgozok, ahol megcsináljuk egymásnak ezeket ingyen.
Nekem sima géllakkom van, meg néha 2D pillám. A pilla 10 ezer környékén lenne. A géllakk 4-5 ezer.
5/10 Horkýže Slíže válasza:
Szempilla 25€
Karmok 25 €
6/10 Sunshinedoll válasza:
2000 ft / hó egy szempillaspirál.
7/10 anonim válasza:
Köröm (gél lakk), M méret: 2x6.500
Szempilla, 2D: 2x12.000
Budapest
(mindkettőt kéthetente csináltatom)
8/10 anonim válasza:
Pilláért 3-4 hetente 7000 forintot. Műkörmöm nincs, szerencsére nagyon hosszúak és erősek az eredeti körmeim is.
9/10 anonim válasza:
Gél lakk- magamnak csinálom 2 hetente.
Szempilla 3-4D 11500 Ft 3 hetente
10/10 anonim válasza:
Nekem szerencsére egyikre sincs szükségem, így nálam 0ft.😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!