Gimibe mennyi smink az elfogadható?
Engem senki nem néz ku***nak, és 10. óta napi sminkek a spirál, szárnyas tus, szemöldök, alapozó és néha szemhéjpúder. Szerintem ha igényesen meg van csinálva egyáltalán nem kihívó.
18/l
Szerintem amit írtál az teljesen jó, nálunk a lányok nagy része használ legalább ennyi sminket. De sokan használnak szemhéjpúdert és tust is, sőt vannak akik tényleg teljes sminkben járnak iskolába de ezért senki nem tartja őket ribinek (hacsak nem olyan a viselkedésük, de akkor meg smink nélkül is annak tartanák őket).
És a tanárokat sem zavarja, bár a mi sulink ilyen szempontból elég elfogadó, a nagyobb műkörmök vagy az extrém színes hajak sem zavarnak senkit. :D
Ennyi lazán. Bár tényleg iskola függő. Az első 3 évben én full "no makeup" ban nyomtam, eskü még korrektort se használtam.
Viszont utolsó évben durván ráfüggtem a szines rúzsokra (piros, barna és hasonló árnyalatok)
Én művészetis vagyok, szóval elég vegyes a társaság van aki 9.es létére már full sminkbe van és van olyan is aki végzős létére semmit nem visel.
Bár az idősebbek a 9.esekre azért ferde szemmel néznek ha ilyen puccba vágják magukat, de sose szólnak be nekik, se ők se a tanárok, mert az ő dolguk, ha nekik ezt tetszik csinálják :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!