Ki mennyit költ havonta bőrápolási illetve smink termékekre?
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 14:38
1/3 anonim válasza:
Havonta csak sminklemosó kendőt szoktam venni, meg vattapamacsot. A többi több hónapig kitart.
Bőr ápolás:
Gyógyszertári arctisztító 1000ft
Vichy arckrém 7000ft
Bio oil 3000ft
Garnier micellasvíz 1600ft
Különféle arcpakolások 500-1000ft/db
Smink:
Loréal alapozó 5000ft
Catrice puder 2000ft
Essence szempillaspirál 1500ft
Bronzositó 1500ft
Lovely highlighter 1000ft
Rúzs 1000-2500ft
2/3 Sunshinedoll válasza:
Nem vásárolok ilyesmiket havonta. Sminkelek is és ápolom is a bőröm alaposan, de csak akkor veszek, ha valami elfogy aztán hónapokig semmit.
Tudom, mit szeretek, nem szoktam már kísérletezgetni meg a 20. rúzst megvásárolni.
3/3 anonim válasza:
Változó! Micellás vizeket veszem a legtöbbször mivel az fogy el a leghamarabb,szemkörnyék ápolót,hidratálo krem,fenyvedo krem,meg ilyen geles lemosokbol ugye siman kibir minimum 1 honapot vagy tobbet is siman ha nagy a kiszereles! De micellás víz meg ezekbol amikor elfogy folyamat ujra kell venni, sminkben meg változó szintén hogy veszek e valamit, van hogy csak egy rúzst van hogy palettát veszek van hogy ecseteket,mindig változó van hogy csak a hiány terméket potolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!