Szerintetek napi hany perc sminkeles szamit soknak? Normalisnak? Nektek mennyi idot vesz igenybe a reggeli sminketek?
10 perc kb. 29/N
alapozo, korrektor, bronzosito, pirosito
szemoldokceruza
szemceruza, szempillaspiral
ruzs
Szemhejfesteket szeretnem megtanulni rendesen hasznalni meg.
Meg kene egy primer es setting sprayt hasznalnom.
Egyszeru hetkoznapi smink esetén a legtobb ido max 30 perc ha lassan csinalod es még nem vagy gyakorlott.
De úgy 15-20 p sztem elég.
Azért 3 órára meg 1 órára már azt mondanám erös tulzás egy atlag smink elkészitésére.
Amikor suliba mentem kb 10 -15 perc.
Amugy ha nem sietek akkor 30 perc de ha az a full glam akkor szerintem egy 45 percet simán elvesz,főleg a szemsminkel való pepecselés satírozás tusvonal huzás.
De azért azokat akik 3 óráig képesek sminkelni azt csak egy sminkesnél értem meg akinek ez a munkája, de egy átlagos nőnél nem igazán max az sminkeli magát enyi ideig akinek cisztás aknéi vannak vagy durva aknéi hogy elfedje az elég sok időt elvehet.. hála istenmek én nem vagyok aknés csak pattanásaim vannak amire korrektor alapozo elfed. De szerintem egy 10-15 perc átlagosan ha sietek, de ha elszurom a tusvonalam az sok időt elvehet.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!