Hogyan tudnám csíkosra festeni a körmeimet?
Figyelt kérdés
Vízszintesen szeretném fekete-fehérre festeni, de hogyan lehetséges hogy ne folyjon össze és szép is legyen?2010. júl. 23. 12:49
1/4 anonim válasza:
én cellux-ot ragasztottam xD, leragasztottam amit nem akartam befesteni..befestettem a szabad részt meg vártam míg megszáradt aztán leszedtem a cellux-ot és így tovább:D habár én csak 3 színűre festettem(piros,fehér,zöld) nem tudom, hogy milyen vastagra szeretnéd a csíkokat
2/4 anonim válasza:
Én celluxszal szoktam :) Tedd a körmöd elejére a celluxot és alul meg fesd ki az egyik színnel, mondjuk ez legyen a fekete. Várj 2-3 percet és csak azután húzd le róla a celluxot. Ezután is várj egy kicsit, míg teljesen megszárad. Ha megszáradt akkor a feketére tedd rá a celluxot és úgy húzd rá a másik felére a fehéret, vagy pedig kísérletezhetsz húzni egy fehér vonalat cellux nélkül. Végül átlátszó és kész is :)
3/4 anonim válasza:
Egyszerű díszítő körömlakk és ügyes kéz.Mint amilyen nekem van (körmös vagyok:))
4/4 nyuszipo.Ok válasza:
példa : az egészet befested feketére utána pár miliméterrel arréb folytatod rózsaszínne és így tovább. (:
remélem érthető voltam és tudtam segíteni. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!