Miért van, hogy még kistiniként tetszett magamon a smink, most már pedig nem (olyan 3 éve), és úgy látom hogy öregít nagyon? És csaknem minden tinilány átmegy ezen?
Rengeteg festéket pakoltam magamra olyan 17 éves koromba, leborotvált(és amúgy formás és dús)szemöldököm helyére rajzoltam, ehhez szempillapótlás 100 százalék emberi hajszálakból amit mindig 8-10 rétegbe festettem és mint kb három aszott bogárláb, olyan volt(plusz sötét rúzs, pl bordó, pink piros, ,barna stb), de ha valaki megszólta, akkor én csak gőgösen hátracsaptam a fejem mint valami páva, és visszaszóltam csípőből h az illető egy ízlésficamos b....nkó és tovább ráztam magam szűk ruhákba, p....csazoknya, haspóló meg kitett mellek ez volt rajtam mindig mert azt hittem így kell kinézni egy "nőnek"(khm....; kislánynak aki nagynak akar tűnni). Azt hittem, ez teszi a nőt nővé(azaz a Kislányt Nővé). Azt hittem, hogy pont ettől nem tűnök mások szemébe kis pisis tinilibának de tévedtem.
Így sminkeltem akkor: [link]
Most ilyen vagyok: [link]
Már nem festem magam,. mert egy gramm festék is öregnek mutat, plusz utálok vele kínlódni meg este lekaparni, sminklemosó meg esetleg valmi zsros krém és közbe ügyeljek, nehogy megsértsem a bőröm(mert az ötkilónyi szem- és szemöldök ceruza volt, hogy oly sok rétegbe volt felfirkálva, hogy néhanapjá bizony vérzett a szemöldökömnél például, vaagy a ceruza sértette fel nemtom).
És azt hitte a barna szem nem szép, de annyi embernek van, hogy már volt időm megszokni. Mert mikor suliba jártam(még nem dolgoztam, tanuló voltam), akkor annyi osztálytársamnak volt olyan szép szürkéskék árnyalatú szeme, hogy egy 14-16 éves kiscsajnak miért ne is lenne kisebbségi komplexusa attól, mert KICSIKÉT IS más, mint a többi!?!? Mikort még nincs akkor még-többnyire-kamaszkorba egy embernek kialakulva az ehgyénisége....
Mikor 17 lettem és dolgozni kezdtem, rájöttem, hoy ebbe a közegbe nincs annyi túlfestett csaj, mint iskoláskoromba, ahol mindenki úgy nézett ki, mintha bálba jött volna... Akkor én már csak halványpiros(cseresznyés)labellót használtam, mert annyi ott kb mindenien van/volt. Évekig színezett labellóztam, de végül, 19 éves koromba abbahagytam, mert rájöttem, anélkül se vagyok csúnya; és körülbelül 4 éve nem festem magam, és most 23 vagyok.
Erre komolyan gondoltad h választ fogsz kapni?
Ki érdekel hogy hogy sminkeltél....
Édes jo isten, szabadits meg az idiota naplopoktól!
Mert az ember változik?!
30,40,50 évesen is màs fog tetszeni neked. Termeszetes velejàrója az életnek!
A tinik megbolondulnak a hormonok miatt, szóval az is termeszetes volt ahogy veselkedtél.
Nem kell semmi többet beleképzelni ebbe.
hát nem csodálom, hogy nincsenek barátaid és ezzel töltöd a szombat estéd, hogy nárcisztikus kérdéseket írj ki magad mert még 23 évesen is komplexusaid vannak a külsődet illetően
nyilván akkor sem volt stílus érzéked és nem tudtál sminkelni és nyilván most sem tudsz
Van átmenet a két opció között. Nem csoda hogy ráun az ember a vakolatra, de ha jól csinálod, a szép üde smink még fiatalítani is tud, a sötét vakolat persze hogy öregít, jól kell tudni sminkelni!
Ha te úgy érezed szebb vagy anélkül, hát akkor csináld úgy. Senki sem fog megítélni sem megtapsolni, te érzed neked mi a jó!
Én fordítva voltam, nem azért sminkeltem soha hogy idősebbnek tűnjek, hanem mert szerettem, szépnek tartottam, olyan volt mint egy dekoráció az arcomhoz.
Én csak akkor sminkelek ha valami buliba megyek, szóval arra mindig van időm,kedvem, meg a lemosása sem okoz gondot. A hétköznapokra nappali smink való, ami kevés anyagból áll, világos színek stb. Megvan mindennek a módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!