A Makeup Revolution Chocolate Bar palettáiból melyiket ajánlanátok?
Az Orange palettában szerintem túl meleg és narancsos árnyalatok vannak egy télnek. Hideg nyár vagyok, nagyon közel állok a telekhez, a természetes hajszínem olyan sötét, telítetlen szürkésfekete, hogy még sötétbarnának sem nevezhető. Csak annyiban különbözöm tőlük, hogy a tónusaim egy kicsit hamvasabbak, szürkésebbek, - így személyes tapasztalatból mondom, hogy akármennyire tetszik ez a színvilág másokon, számomra a legrosszabb választás.
A Nude már inkább közelít a célhoz (feltéve, ha szereted ezeket a barnás színeket), de nekem a legjobban a Galactic tetszik. Gyönyörű a színvilága, sokoldalúan kihasználható és ez a leghidegebb összeállítás mindközül.
Nekem csak az a problémám ezekkel a Chocolate palettákkal, hogy kivétel nélkül az összes tele van egy rakat barnával, és az az a szín, amit - bármilyen meglepő 😆 - semmilyen mértékben nem használok szemre.
Nem tudom, alapvetően milyen színeket szeretsz, vagy a tél típuson belül melyik fajta vagy, de így látatlanban egy télnek szerintem ezek a paletták jók lehetnek: (kérdéses, hogy az itthoni piacon melyik kapható ezek közül)
- a már említett Galactic
- Fruit and Nut
- Truffle
- Rocky Road Mini
- Cherry
- Violet
- Love
Meg persze a funkció is fontos. Nem mindegy, hogy olyan színeket keresel, amiket hétköznap hordanál, vagy különlegesebb színeket amikkel kísérleteznél, hogyan áll neked, netán minél változatosabb koncepciót.
Köszönöm a válaszod, és hogy időt fordítottál rám :) Igen, a narancsot én is hiába imádom másokon, nem az én színem. A bajom az a galagtic-kal, hogy sok benne a rózsaszín árnyalat, és én azokat nem csipázom. Az a paletta eredetileg a "far far away" árnyalat miatt tetszett meg. Végül a 24k gold lett, mert nagyon tetszik benne a zöld és a fekete szín is. A rezeseket is nagyon szeretem, és ez az összeállítás nekem pont megfelelő. A violetben nagyon sok lila van és erre a színre van egy másik quatro minipalettám.
Meg egyszer köszönöm a válaszodat
Ui.: Fogalmam sincs milyen típus vagyok a télen belül :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!