Mi a véleményetek arról, ha egy pasi gyűrűt hord?
2020. jan. 23. 15:34
12/15 anonim válasza:
Ilyen gyűrűt (pont a pasimnak kerestünk ékszereket) láttam vagy a new yorkerben, vagy a H&M-ben, persze sokkal olcsóbban, csak más anyagból, esetleg érdemes lehet megnézni a kínálatot ott is.
13/15 A kérdező kommentje:
igen, azóta megnéztem, és aliexpressen ugyan ezek 1-2 dollár... szánalom rabló banda.
Ezüstből találtam ilyet: [link]
2020. jan. 29. 17:17
14/15 Laylah válasza:
Páromnak 3 gyűrűje van, olyasmik mint az első linken, csak bevágások nélkül, tehát sima fém karika. Van egy ezüstös, egy szürke és egy fekete színű, csak akkor szokta hordani, ha kimozdulunk valamerre, mindig a ruhájához passzoló színűt.
15/15 anonim válasza:
Én is viselek gyűrűt, bár a magam részéről az onixot nem szeretem. De ez már részletkérdés. A lényeg, hogy nincs semmi gond azzal, ha férfi létedre gyűrűt viselsz. Szerintem menő dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!