Szerintem ezek rendben vannak, nem lenne velük problémám.
37N
2020. jan. 23. 16:04
2/15 anonim válasza:
Nincs vele probléma :) 26/N
2020. jan. 23. 18:28
3/15 anonim válasza:
én nem vagyok oda az ékszerekért, de ez teljesen oké még szerintem is
nagyban függ attól is, hogy ki hordja
van akinek a stílusához nagyon passzol és van akin meg szokatlan vagy akár fura lenne
2020. jan. 23. 18:28
4/15 anonim válasza:
Teljesen jó szerintem. 22L
2020. jan. 23. 19:57
5/15 anonim válasza:
Az ékszer viseléssel semmi probléma, viszont itt a 2. link számomra túl csícsás, túl sok, inkább már nőiesen díszített.
2020. jan. 23. 20:45
6/15 anonim válasza:
A barátom nagyon szereti a gyűrűket, pár karkötője és nyaklánca is van, és nagyon jól mutatnak rajta 🥰🥰
2020. jan. 24. 00:27
7/15 anonim válasza:
Az én párom is hord gyűrűt (hármat is, mindig rajta vannak). Szerintem ezek szép, férfias darabok. Bár nekem az ezüst pecsétgyűrűk mégjobban bejönnek. Egyedül akkor mellőzd, ha rövid, húsos ujjaid vannak. Akkor nem szép. Viszont egy szép férfi kézen nagyon sokat dob.
2020. jan. 24. 03:03
8/15 anonim válasza:
Az a velemenyem,h akkor nem szeret barkacsolni es szerelni. Apam se hordott gxurut es barkacsolt.
2020. jan. 24. 03:06
9/15 A kérdező kommentje:
Miért, addig nem lehet levenni, amíg szerel/ barkácsol valaki?
2020. jan. 24. 07:21
10/15 anonim válasza:
#8-as, ez így egy wtf válasz volt. :D
Férfi vagyok, én személy szerint nem szeretem a gyűrűket, de ha nem egy feminin férfiról van szó, és maga a gyűrű is férfias hatást kelt, akkor tud jó is lenni.
A második gyűrű szerintem nem lágy, mint ahogy írták feljebb. A széleken olyan, mint egy autógumi mintája, középen meg mintha egy jó vastag lánc lenne. Meg ezek a grafitszerű színek is férfiassá teszik. Szerintem rendben van a két gyűrű, csak ne valami puhapöts hordja őket, mert akkor fura is lehet. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!