Ti hol sminkeltek?

Figyelt kérdés
Mert ugye természetes fénynél kellene sminkelni. De a fürdőszobákon általában csak egy kis ablak van. Az azon bejutó fény nem elég. Nekem mindig villanyt kell kapcsolnom. Nem tudom ez mennyire befolyásolja, hogy hogy sikerül a sminkem.
2020. jan. 17. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én is a fürdőben szoktam, ott tudok legkényelmesebben

nem sminkelek erősen, szóval annyira nem számít a különbség, de a folyosón lévő tükörnél is meg szoktam nézni azért a végeredményt (természetes fénynél)

2020. jan. 17. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a szobamban az ablakkal szemben, termeszetes fénynél.
2020. jan. 18. 00:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A nappaliban. Nekem a fürdőmben nincs ablak, de inkább az tart vissza, hogy a csap beleáll a hasamba, ha spirálozok.

Amúgy nem természetes fényben kell, hanem olyanban, amilyenben többet leszel a nap folyamán. Ha egy nagy ablakos irodában dolgozol nyáron, akkor természetes fényben leszel többet, ha abban sminkelsz, abban leszel szebb. De ha egy zárt térben, mesterséges fényben töltöd az időd, akkor inkább mesterséges fényben kell sminkelni.

2020. jan. 18. 06:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az ablak nélküli fürdőszobában, vagy az ablak nélküli irodában.
2020. jan. 18. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a sminkesasztalomnál a hálóban, hollywood stílusú sminktükörrel, amin világító gömbök vannak.
2020. jan. 18. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Íróasztalnál
2020. jan. 18. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A szobámban az írósztalnál. Pont szemben van az ablakkal, szóval nappal is jók a fényviszonyok, sötétben (télen kora reggel, vagy este) pedig ott van az asztali lámpa, aminek megfelelő fénye van. A fürdőszobában nagyon rosszak a fényviszonyok, mert közvetlenül a tükör fölött van a lámpa, és ha közel hajolok a tükörhöz, az arcom nagy része árnyékos lesz, meg amúgy is kényelmetlen a csapon áthajolni, hogy lássak is valamit. (Elég rossz a szemem, muszáj nagyon közel hajolnom a tükörhöz, hogy rendesen lássam, hogy mit csinálok)

Meg hát a sminkcuccaimat is a szobámban tartom, szóval már csak ezért is kényelmesebb ott.

2020. jan. 18. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fürdőszobában, ott szeretem legjobban a fényviszonyokat, ahhoz vagyok hozzászokva. De lecsekkolom néha hálószobában, előszobában, telefonon is, hogy milyen lett.
2020. jan. 19. 02:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hálószobamban, ablakkal szemben. Télen, amikor sötét van felkapcsolom a lámpát, de fehér fényű izzó van benne, így az is megfelel.
2020. jan. 19. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!