Bunkóság kifújni boltban utána megrendelni internetről a parfümöt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy bunkóság? Sajnos hihetetlenül felnyomják az árakat ezekben az üzletekben. Nem ritka hogy majdnem 3x-4x olyan drága mint az interneten.
Bocsi de egy 10.000-es parfümért nem fogok 30.000-t fizetni még ha kedves is az eladó. Max ha pár ezerrel lenne drágább.
2020. jan. 10. 15:48
1/15 anonim válasza:
Nem bunkóság.
Arra figyelj, hogy tesztert próbálj, ne bonts fel bontatlan üveget, mert kifizettetik.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen én is teszterre gondoltam. De olyankor mindig van egy kis bűntudatom amikor a csaj próbál nekem segíteni meg ajánlgatni és tök jó fej, de én már tudom magamba, hogy úgy sem itt fogom megvenni .. :(
2020. jan. 10. 16:13
3/15 anonim válasza:
Én is ezt csináltam. Bementem a Douglasba korbeszagolni a parfumoket és az eladó mutatott egy tök jó illatot és a notinoról megrendeltem.
4/15 anonim válasza:
Ti tényleg azon filóztok, hogy boltból vagy netről vegyétek a parfümöt?? Én simán minden randi előtt bementem egy parfümboltba, magamra fújtam a legdrágább parfümöt, minden alkalommal mást, és meg is volt a sikerem a randin😝😝
5/15 A kérdező kommentje:
Ja aztán megkérdezi a csaj, hogy mi van rajtad akkor azt válaszolod, hogy "há nem tudom csak úgy magamra fújtam" . Ráadásul ha bejön neki akkor minden nap bemész a parfüm boltba magadra fújni ugyanazt? :D Egy idő után már idegesítő lesz a személyzetnek.
2020. jan. 10. 17:45
6/15 anonim válasza:
Miért lenne bunkóság az, hogy egy drogériában nézelődsz, letesztelsz élesben néhány parfümöt, és utána egy költséghatékonyabb forrásból megrendeled?
Rengetegszer betérek ilyen helyekre úgy, hogy csak nézelődöm. Általában ilyenkor szoktam kinézni, hogy mit szeretnék megvenni, és csak pár nap múlva csapok le rá, ha elszánom magam.
7/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom kicsit olyan furcsa érzést kelt bennem mindig :D kedvesek veled, hozzá ad az élményhez, jobb kedvvel vásárolnád meg. még azt mondanád meg is ér pár ezer forint pluszt (nyilván nem 10-20 ezreket). Utána meg megveszed máshonnan ahol nem ismered a személyzetet teljesen semlegesek viszont jobb árba van.
2020. jan. 10. 19:06
8/15 A kérdező kommentje:
Már azon is gondolkodtam, hogy ott hagyok 500-1000 ft-ot az eladónak és megmondom neki, hogy köszi nem itt vásárolok csak tesztelni szeretnék. Nekik is pénz a minta, legalább ezzel egálba hozom +a kedvességet.
2020. jan. 10. 19:09
9/15 anonim válasza:
Nyugi, én márkásabb cipőt is vettem már így. :D Bementem az office shoe-ba felpróbálni a cipőt, csak hogy tuti jó legyen a méret, aztán netről megrendeltem feleannyiért. Nem fogok ott 35-öt kifizetni érte, mikor online 21-ért megkaptam.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van :) Teljesen jogos.
2020. jan. 11. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!