Ez igaz? Azt mondták, ha a piercing szúrásakor úgy teszem be az ékszert, hogy beleteszem a tűbe és úgy húzom ki a tűt, abból bajom lehet.
Tudom, magamnak készíteni a testékszert, már nem "biztonságos", de nem akarok megint pénzt kidobni rá. Egyszer már szúrtam magamnak, de amint kivettem a tűt, rengeteget szenvedtem az ékszer behelyezésével. Végül sikerült, de kész önkínzás :D
Egyébként monroe-t szeretnék, egyszer már volt szúrva, de ki kellett vennem. Visszaszúrhatom ugyan oda?
Hát nekem az összes piercigemet úgy csinálták,hogy kihúzták a tűt a műanyag benne maradt és abba rakták az ékszert.
A septum-nál volt az,hogy kiesett a műanyag és nem tudtuk belerakni ezért vastagabb tűvel átkellett szúrni :S
De nekem 2 monroe van(angelbite) és azt is úgy csinálták,hogy benne volt a műanyag és azon keresztül rakták be az ékszert,szóval nem lesz semmi bajod tőle :D
A köldök és tragus piercingem is így készült..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!