Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rolexet tényleg csak a prolik...

Rolexet tényleg csak a prolik hordanak?

Figyelt kérdés

Egyik óragyűjtő ismerős mondta hogy órakedvelő körökben eléggé lenézett márka a Rolex mert csak a múltjából él meg a felkapaszkodott csóróknál ez a villantós óra. De sem minőségében, kidolgozottságában nem üti meg a luxus órák színvonalát.

Ez igaz lehet?

2019. dec. 31. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
10-es.A kvarc órák pontosabbak,mint a mehanikus társai.De itt még is áll az összehasonlítás.
2019. dec. 31. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Igen! Ha az óragyűjtő ismerősöd mondta akkor kétségtelenül igaz! 🤦‍♂️

Tudod az a helyzet hogy Magyarországon vagy! És itt a drága termékekre mindegy hogy mi is legyen az ki vannak alakulva nézetek hogy azok nem jók és meg magyarázzák a kis világukba a miérteket az anyagilag korlátozott réteg. Pl. Egy Audi vagy Mercedes vagy jelen esetben egy Rolex egy rakás szemét és továbbá minden az ami drága. Mi Magyarok mindig is ilyenek voltunk meg leszünk is “ tisztelet a kivételnek “ hogy irigykedünk és le hurrogjuk ezerrel a tehetősebbet vagy épp a drágább árcédulával rendelkező cuccokat. Ennyi röviden.

2020. jan. 2. 05:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Az óragyűjtő ismerősöm éppenséggel amerikai. De ettől függetlenül van abban valami amit írsz csak most épp mellélőttél.

2020. jan. 2. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A Rolex egy minőségi óragyártó. Emlékeim szerint a szíjakkal voltak gondok, például az előző generációs submarinernek olyan pocsék csatja volt, mint egy 100ezres fémszíjas órának. 😁

De mára ez a gond is megoldódott. Az, hogy egyesek lenézik, vagy simán unják a márkát, két okra vezethető vissza. Egyrészt, már rengeteg alternatíva van ebben az árkategóriában. Másrészt pedig, rengeteg idióta, feltűnési viszketeksében szenvedő gyökér hord Rolexet. Harmadrészt pedig, mert nem is tudom 2 éves a várólista...

2020. jan. 2. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem lőttem mellé , nem az óragyűjtő ismerősödről írtam konkrétan, hanem a magyar népről általánosságban. És nem csak “van valami abban amit írok” hanem hidd el ez így van ahogy írtam. Undorító a magyar nép.
2020. jan. 2. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!