Akik évek óta hordanak műszempillát, van még mire feltenni?
4 éve van és igen nekem még mindig ugyanannyi de profi pillással rakatom
Szóval ez a titka :)
az elso vagyok :)
ha meg valakiben fenn allna ez a kerdes, azota szerencsere sokat valtozott a piac, es ma mar sokkal kimeletesebb anyagokkal dolgoznak, iden nekem is volt 2-3d kb fel evig, es semmi baja nem lett a pillaimnak amikor leszedettem.
ma mar valoban a jo, megbizhato pillas a titok
Érdekes visszaolvasni ennyi év után a kérdésemet és a válaszokat, mennyi minden történt és változott azóta. :-) Már ritkán járok ide, és most vettem észre hogy a közelmúltban is jött válasz. Nos akkor írok pársort erről.
Miután már több mint 2 éve járok profi pilláshoz nagyon megszerettem, mert hihetetlen sokat tud emelni a megjelenésen, az arcon. Kicsit csököttebbek lettek a saját pilláim, de már nem érdekel, 45 éves vagyok, szebb már nem leszek. Az a baj, hogy az utóbbi időkben nagyon rapszodikusan járok anyagi problémák miatt. Néha kihagyom, és jelentkezem nála amikor épp jobb a helyzet. Most már az a legnagyobb félelmem, hogy a csaj nem fog majd vállalni, mert így sem bír már új vendéget fogadni, és ha sokáig ezt csinálom nála, előbb-utóbb betesz valakit a helyemre, aki minden hónapban biztos. Pedig őt nagyon szeretem emberileg, nem csak a munkáját. Őelőtte egy évig jártam egy lányhoz, aki szintén szépen dolgozott, de kissé idegbeteg volt, és türelmetlen. Pl. ha véletlen oldalra billent a fejem, mert kezdtem bealudni, éreztem hogy idegből rántja vissza. Ez a csajszi akihez most járok, végtelenül türelmes, és észrevettem mikor kezdtem oldalra dőlni, és nagyon lassan, óvatosan helyezett vissza középre. Múlt karácsony előtt még ajándékot is kaptam tőle, egy műszempilla tisztító habot és ecsetet.
Most megint parkolóra kellett tennem a dolgot, mert jelentkeztem több állásra is, és függőben vannak a dolgok, ezért nem mertem a megszokott órákra időpontot kérni. Eddig délelőtt jártam hozzá, mert ráértem, de most fogalmam sincs mi lesz pár hét múlva és őt sem akarom megszívatni. Félek, hogy ezt nem sokáig tolerálja velem, amit persze megértek, mert mástól veszem el a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!