Milrt lehet? (Parfüm)
Figyelt kérdés
Előre is bocsánat a kérdésért . Van egy nagyon jó parfüm a Hynotic poison, sajnos az nekem nagyon drága, így vettem egy hasomást. Első pár nap nagyon lehetett érezni egész nap az illatát majd elmúlt. Befújom magam és kb 1óra alatt el is ilan az illata, és nem csak nekem a körülöttem lévő emberek sem érzik már rajtam. Mitől lehet?2019. dec. 28. 21:57
1/3 A kérdező kommentje:
Érdekes valamikor pedig lehet érezni. Tán van valami praktika, hogy melegen/hidegen kell tárolni, felrázni?
2019. dec. 28. 22:01
2/3 anonim válasza:
Megis mit vartal egy olcso gagyi, 1000 ftos utanzattol? hogy olyan tartos lesz mint az eredeti?
Fujd ruhara ott tovabb tart mint boron, de ha borre akarod akkor vegyel hipoallergen testapolot, kend be magad es fujd arra, vmivel tartosabb lesz
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm☺️
2019. dec. 28. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!