Dm-be visszaveszik a ma vásárolt parfümöt?
Ajándékba vettem de allergiás az illető valamire, így inkább senki nem is használná. Vissza adják a pénzt ha egy fújásnyi hiányzik belőle, vagy fölösleges lenne bemenni?
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem kizárt.
Még akkor is necces lenne, ha bontatlan állapotban vinnéd vissza. De így, hogy már felbontottad, tuti nem veszik vissza. Már csak higiéniai okok miatt sem.
Te megvennél egy ilyet parfümöt, amit már használtak előtte?
Kizárt, hogy visszaveszik.
Bontott a termék ez egy ok.
A másik, hogy simán megágyaznának annak, hogy veszel ott egy eredetit, majd visszaadsz egy piaci hamisítványt.
Velem is volt olyan, hogy kicserélték a rossz színű korrektort (szintén kb egy csepp hiányzott belőle). Szerintem megpróbálkozhatsz, hátha beveszik testernek. Mondjuk az árát inkább levásároltatni szokták, visszaadni kevésbé.
Ha nem megy, add el interneten, egy fújásnyi hiánnyal simán megveszik a bolti ár feléért-háromnegyedéért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!