Hogy zajlik egy füllyukasztás?
Szia! Én két éve lövettem. A fülbe valót nyilván ott beteszik, még az elején kiválasztod a megfelelő darabot. A szúrással kapcsolatban nem tudok mit mondani, két fülemben összesen 5 lyuk van, mind lövetve van. Viszont az fontos, hogy porcba, vagy cimpába menne? Mert úgy tudom, ha cimpa, akkor inkább lövés, ha porc, akkor inkább szúrás. (?)
Gyógyulási időről: ha folyamatosan ápolod, tisztán tartod, fertőtleníted minden nap (!), akkor elméletileg nem lehet probléma. Bár azt mondják, hogy egy hónap elteltével ki lehet szedni a fülbevalót és cserélgetni, én azt mondom, hagyd benne tovább, tapasztalat. Ugyanis: amikor szúrják/ lövik épphogy csak egy kicsi lyukat csinálnak bele, amibe egy kicsit vastagabb szárú fülbevalót helyeznek, hogy kicsit “tágítsa”. Én (azt hiszem) öt hét után cserélgettem, de még így is sz@r volt, mert még nem volt elég tág a lyuk, és folyton begennyesedett.
Remélem nagyjából érthetően írtam, ha valamit mégsem értesz, nyugodtan kérdezz! 😉❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!