Füllyukasztás után, ilyen a gyulladás?
Szerdán el mentem kilövetni a fülem, de mivel nekem elég pici a fülcimpa rész ezért lentebb van a fülbevaló.
A fülem nem piros, nem fáj viszont a jobb fülemnél a fülbevaló alatt olyan mintha keményebb lenne és picit fájna ha hpzzá érek. Ez normális??
Igaz hogy egy picit ez a jobb oldali fülbevaló lentebb van mint a bal oldali, de nem tudom hogy ez nomális-e hogy picit kemény és ha hozzá érek akkor fáj.
Nekem porcba lett lőve és ugyanilyen kis pukli volt rajta, és csak akkor fájt ha hozzáértem, de egy év után teljesen elmúlt,nem fáj és a duzzanat is elmúlt, ha lövik és nem szúrják akkor mindig több macerával jár, jobban roncsolja a füled, tovább tart a gyógyulási idő.
Mozgassad, fertőtlenítsed és legyél kitartó el fog múlni szerintem, de ha folyik belőle valami, esetleg gennyes váladékos mindenképpen menj orvoshoz.
Köszönöm.
Remélhetőleg nem lesz 1 év nálam, de te ügyesen bírtad akkor.
Folyni nem folyott még eddig belőle semmi, csak meg van keményedve pont a fülbevaló alatti részen és csak akkor fáj hogyha hozzá érek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!