Mi a neve ennek a karkötőnek, és hol ill. mennyiért lehet kapni?
Régebben volt a Bravo újságban, bár annak jó sz*r a minősége. A multkor láttam a Bijou Brigitte-ben(asszem így kell leírni :$) ott darabja 100 forint volt.
De ha bemész csapágy boltba akkor ott 60 forintért vehetsz "o" gyűrűt, ami tökre így néz ki, csak sokkal erősebb (:
Jelly bracelet a neve
a bijou briggette ben lehet kapni és 100Ft/db
Az első válaszolónak üzenem,h utánanéztem,és nem találtam, mellesleg nem hinném, hogy bárki is pont ilyenről érdeklődött.Ezért a sokat érő kommentárért kár volt koptatnod az ujjad.
Többieknek köszönöm szépen a válaszokat. :)
Tényleg már volt 1 csomószor kérdés,de sztem nehéz lett volna rátalálni,főleg,h nem tudsz semmit a karkötőről..
am igen a Bijou B.-benn van 100ft-rt ,de a tescoban is van 6 db egybecsomagolva 600ft-ért
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
- és ez csak egy a soksok kérdés közül, ami szerinted nincs itt fent - csak segíteni akartam, nem feleslegesen koptatni az újjam! - nem lehetsz túl kedves ember, ha így reagálsz arra, ha valaki segíteni szeretne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!