Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Ázsia Centerben (Budapesten...

Az Ázsia Centerben (Budapesten) tényleg lehet Too Late hamisítványokat kapni? Ha igen mennyiért, hol?

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszi (:

2011. nov. 17. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Te egy 2000 forintos(maximum)szilikon cuccból akarsz hamisítványt? Tehát lesz egy órád amiben:

-nincs semmi kifinomultság;

-egyediség

-és ezek mellett még hamisítvány is.

De igen, menj be az Ázsiába, vegyél 500 forinttal olcsóbban egy ronda, tömegcuccot.*-*

2011. nov. 21. 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:
4000 forint rendes áron, ha 2000 lenne megvenném.... -.-"
2011. nov. 21. 18:08
 3/3 anonim válasza:

Igen, kedves válaszoló, lehet kapni az ázsiában, először én is szerettem volna, kicsit hasonló szilikonsoat mint ezek...csak vékonyka pánttal...de rájöttem h csak egy újabb divatszarság...

Egyik árusnál 2000ről tudtam volna alkudni 1300ra...máshol...asszem az emeleten...vgy nemtom...de középen valahol, sok óra volt,e gy fiatal szöszi csajnál, ott pedig 2000...

Sok siekert!

2011. nov. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!