Az Ázsia Centerben (Budapesten) tényleg lehet Too Late hamisítványokat kapni? Ha igen mennyiért, hol?
2011. nov. 17. 11:40
1/3 anonim válasza:
Te egy 2000 forintos(maximum)szilikon cuccból akarsz hamisítványt? Tehát lesz egy órád amiben:
-nincs semmi kifinomultság;
-egyediség
-és ezek mellett még hamisítvány is.
De igen, menj be az Ázsiába, vegyél 500 forinttal olcsóbban egy ronda, tömegcuccot.*-*
2/3 A kérdező kommentje:
4000 forint rendes áron, ha 2000 lenne megvenném.... -.-"
2011. nov. 21. 18:08
3/3 anonim válasza:
Igen, kedves válaszoló, lehet kapni az ázsiában, először én is szerettem volna, kicsit hasonló szilikonsoat mint ezek...csak vékonyka pánttal...de rájöttem h csak egy újabb divatszarság...
Egyik árusnál 2000ről tudtam volna alkudni 1300ra...máshol...asszem az emeleten...vgy nemtom...de középen valahol, sok óra volt,e gy fiatal szöszi csajnál, ott pedig 2000...
Sok siekert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!