Hova kell kenni a fehér szemceruzát?
A víuvonakra? És ha szeretném kombinálni fekete szenceruzával azt pedig, az alsó szempillák tövébe?
Egyébként mire jó a fekete, és a fehér szemceruza? (azt hallottam, hogy a fekete kicsinyíti a szemét)
A fehér szemceruzát az alsó vízvonalra használják, nagyobb lesz tőle a szem.
Ha a fekete szemceruzát a felső vízvonaladra kened akkor sokkal sűrűbbnek fog tűnni a szempillád.
Köszönöm a válaszokat!
Az csúnya hogyha szőke szemoilláim tövét beszínezem barna szemceruzával? Mert így nincsenek a szempilláimon (esetleg) osszeragadt spirál de mégis természetesnek néz ki. Azért kérdezem mert az előbb azt olvastam, hogy magába szemceruza hülyén néz ki.
Szerintem ez így pont jó, ahogy írod. Nekem sötétbarna a szemem és feketék a pilláim, de én is barna szemhéjpúdert teszek a szempillatövembe.
A szemceruzával az a baj, hogy ha elkenődik, úgy nézel ki, mint aki sminkben aludt. (Mint Britney Spears mostanában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!