Barna, kék, vagy fehér szemceruzát vásároljak?
Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam van és sötétbarna szemem néhol egy kis zölddel keverve.:) Olvastam a fehér szemcerka többfunkciójú felhasználhatóságáról,ez azért tűnne jó választásnak,a kékről pedig azt olvastam,hogy jól megy a barna szemhez.A barna szemcerkáról nincs infóm,csak tetszik...
Mégis,szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
2015. jan. 7. 19:34
1/4 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha megveszed mindhármat és próbálgatod. Nem egy drága dolog a szemcerka. A fehér magában amúgy sem jó semmire szinte.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Próbáld ki mindhármat.A fehéret viszont a szemzugba ajánlanám,optikailag nagyítja a szemet:)
Helyedben még kipróbálnám szemhéjra a fekete "cicás" tusvonalat is.
3/4 anonim válasza:
Barna! Az a legkihasznalhatobb es legtermeszetesebb, akar meg a szemoldokodre is jo. Feher helyett inkabb a borszinut javasolnam, a kek meg tul feltuno, nem biztos, hogy jol all es nehez vele szepet alkotni.
4/4 anonim válasza:
Barna mindenképp, fehér ha nagyítani akarod a szemed, kék pedig felejtős. Habár az árnyalattól függ és hogy hova akarod használni. De barnát mindenképp vegyél mert azt nagyon jól ki lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!