Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Illene nekem a koldok piercing?

Illene nekem a koldok piercing?

Figyelt kérdés
Szal az a hejzet h nemvagyok az a huu de vekony csaj de nemis vagyok kover....172cm magas vagyok es 64kilo:D de hasam nem ojan h nagy vagy valami pasim szerint epp jo...de nemtudom h ebbe illene e a piercing meghat a csipom csak picivel szelesebb de nem szornyu az se...es meg fogyni akarok:D:D
2008. nov. 18. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Ha ülésnél ráhajlik a háj a hasadra, az piercing esetében hát khmmm ... több mint esztétikátlan. Na meg a gyógyulás is nehezebb lesz, ha nem tud rendesen szellőzni, mert ugye így gyűrődik a bőr stb... persze ez nem törvényszerű, de alakulhat így is. Csúnyának viszont csúnya, ha a hurkák közül pc villan elő.
2008. nov. 18. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
én sem vok a legvékonyabb lány,de szerintem szép tud lenni picit(!) nagyobb hason is..
2008. nov. 19. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
ja ezzel azt akartam mondani h nekem is van és jól néz ki:D
2008. nov. 19. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

első hozzászólóval értek egyet. ha hurkásodik ülésnél a hasad, akkor elég kövér vagy ahoz, hogy gusztustalan legyen a piercing.

fogyáshoz, alakformáláshoz próbáltad már a hullahoppkarikázást? ez sokaknak használ

kattekop

2008. nov. 20. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!