Kinek milyen “technika” válik be?
Sziasztok!
Nem szoktam sminkelni egyáltalán, alapozot se használok. Ha valami pici hiba van a bőrömön azt általában korrektorral elfedem, de ennyi.
Most viszont lesz egy nagyon elegáns rendezvény és alap sminket szeretnék csinálni magamnak. Amikor eddig próbáltam alapozot használni, valahogy nem jól használtam vagy nem tudom, mert alapból száraz a bőröm és nem volt alapozóval sima a felulete, ilyen foltokban látszott mintha jönne le. Ezt most lehet elég benan fogalmaztam meg de remelem valamennyire érthető.
Nem szeretnek azért túl drága de túl olcsó gagyit se venni, esetleg tudnátok javasolni egy jó márkát?
Továbbá, hogyan rakjam fel az alapozot? Előtte gondolom kell hidratalni a bőrt és utána ecsettel vagy szivaccsal?
Csak el szeretném kerülni hogy látszik hogy száraz a bőröm illetve hogy jön le foltokban.
Köszi :)
Sminkeshez időpont már nem volt, ezért is maradt ez az opció.
Használok hidratalot egyébként minden reggel és este de pl az orrom mellett meg a homlokom mindig száraz.
Akkor nem jó a hidratálód. Nem bántásból írom, de ha ennyire nem érdekel az egész bőrápolás és sminkelés, nem fogod tudni ezt megcsinálni úgy, hogy szép legyen. Én vagy 10 éve sminkeltem magam szivaccsal, mikor kipróbáltam az első alapozóecsetem, és kellett egy kis idő, míg kitapasztaltam.
Az alapozóval van itt a legkisebb baj, életemben ha 40 féle alapozót nem próbáltam, akkor egyet sem, és mindegyik szuper volt, mert a bőrápolásom toppon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!