Kozmetikusok! Melyik a legtartósabb szemöldökfestési technika?
Kedves kozmetikusok, vagy hozzá értő emberek! Az érdekelne, hogy melyik az a technika, anyag, amivel dolgoztok, hogy akár egy hónapig is festett marad a szemöldök?
Ezen kívül van-e esetleg olyan módszer, ami nem feltétlenül festi be a bőrt is, (a természetesebb hatás érdekében) inkább csak a szőrszálakat!?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Én Refectocilt használok.
Vàltozó hogy kinek meddig marad fennt.
Van akinek 3 hét utàn is làtszik, van akinek 1 hét utàn kopott.
Erről nem én tehetek.
Ha nem hagyod fent a festéket 10 percre, csak 5 percre, akkor nem fogja be a bőrt.
Amúgy suliba úgy tanultuk, hogy csak a szőrt foghatja be és a bőrt nem. Vizsgàn pont levonás volt ezért.
Én nem vagyok kozmetikus, csak magamnak csinálgatom már évek óta, és már nagyon unom folyton festegetni magam, ezért érdekelne valami tartósabb megoldás (tetováláson kívül). Nekem sajnos nagyon kis rövidkék a szőrszálak is, gondolom azért fogja be a bőrt is. Én is Refectocilt használok, de ha 3 napig rajta marad, akkor már a két kezem összeteszem! Zsíros egy picit az arcbőröm is, amiről tudom, hogy amiatt is ledobhatja hamar a festéket.
Szóval nem nagyon van rá megoldás!? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!