Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem áll jól a pirosító?

Miért nem áll jól a pirosító?

Figyelt kérdés
Egyszerűen felkenem és nem tetszik. Vagy nem látszik vagy béna... Hova tegyem fel és hogy?
2019. dec. 12. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
A színvalasztás is fontos. Én az essence pirosítóját használom és nagyon szeretem, sikerült olyat kifognom ami pont illik is a bőrömhöz, én az "almácskáimra rakom", csak egy lehelletnyit hogy egy pici természetes pírt adjon a fejemnek.
2019. dec. 12. 17:26
 2/5 DDKarlsson ***** válasza:
94%
Ez sok mindentől függ. A a pirosító minőségétől, az ecset minőségétől, a mennyiségtől amit felteszel, az ecset fajtájától, hogy hova teszed,milyen a borszined, a pirosító árnyalatatol és az arcformatol
2019. dec. 12. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
A jó színt a legnehezebb eltalálni
2019. dec. 12. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szín lesz. Én mindig erőltettem a hidegrózsaszínt, pedig a barack a színem. És az állag, én imádom a krémes pírokat.
2019. dec. 12. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a revolution pirosito es highliter palettája van meg, direkt azért vettem palettát hogy mindig tudjak választani van benne sötétebb,rozsaszines,és barackos,így ha majd a pirositokra kapok rá majd akkor lesz választék,szemre és arcra is használható így jol kihasznalhato kis paletta elerheto aron, jol pigmentalt igy vigyazni kell vele,konnyen bohoc hatasu lehet, inkább fenyes bronzositos vagyok mint pirositos, sotet hajam es szemem sotet szemoldokomhoz sztem jobban paszol ha egy kis bronz szint kap a sapadt arcom mint pirositot az szerintem a szőkéknek áll jobban, de mindig kedvem van valami mas sminket is kiprobalni így elkel ajanlom hogy egy paletat valasz így mindig lesz választék :)
2020. júl. 6. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!