Ez eredeti Swarovski?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt rendelném meg ajándékba, megtaláltam emagon is (az meg eléggé megbízható szerintem). A cikkszáma ewb090, amit ha beírok, akkor beadja ezt a karkötőt több oldalon is. Olvastam, hogy több ékszergyártó is használ Swarovski kristályokat, ez ilyen, vagy csak hamisítvány?

2019. nov. 30. 01:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Rendben, értem. Akkor is szép ajándéknak ez a karkötő, és mint írtam elküldték a tanusítványt, amin rajt van a beszállítójuk és az viszont ott van a Swarovski oldalán. Ez nem Swarovski karkötő, hanem Swarovski kristályos karkötő, így a kövek egy nem Swarovski gyártású karkötőben vannak. Én sem vagyok teljesen biztos az eredetiségben, de olvastam a cégről (nem csak a weboldalukon) és több webáruházuk is van, nekem nem tűnik hamisnak, de ki tudja, nyilván ezért kérdeztem. Bocsi a sok szóismétlésért és köszönöm a válaszokat.
2019. nov. 30. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Reménykedem, hogy minden jóra jön ki!
2019. nov. 30. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Oszinten meg a linket se nyitottam meg, de a valaszoloknak uzenem hogy ha igazi ha hamisitvany, swarovski ekszerben a kristalyok ragasztasa miatt nem ajanlatos furdeni. Nyilvan egy full fembol allo esetleg nyaklanc az mas mint egy anyagra ragasztott ko. Nekem is elmondtak amikor egy fulbevalot vettem naluk.
2019. dec. 1. 00:26
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
A Swarovski ekszerekben nem ajanlott furdeni, divatekszerek, nem erheti viz, mert elkopik, kiesik a kristaly. Ezt markaboltban is elmondjak.
2019. dec. 17. 23:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Annyira nem ez a rohadt fürdés volt a kérdés, kedves uccsó kettő... de sebaj.
2019. dec. 18. 05:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Igazabol tok mindegy, az eredeti swaro is csak egy szépen megcsiszolt uveg darab, semmi értéke nincs.
2019. dec. 18. 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetértek.
2019. dec. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!