Ez eredeti Swarovski?
Figyelt kérdés
Ezt rendelném meg ajándékba, megtaláltam emagon is (az meg eléggé megbízható szerintem). A cikkszáma ewb090, amit ha beírok, akkor beadja ezt a karkötőt több oldalon is. Olvastam, hogy több ékszergyártó is használ Swarovski kristályokat, ez ilyen, vagy csak hamisítvány?
2019. nov. 30. 01:56
11/17 A kérdező kommentje:
Rendben, értem. Akkor is szép ajándéknak ez a karkötő, és mint írtam elküldték a tanusítványt, amin rajt van a beszállítójuk és az viszont ott van a Swarovski oldalán. Ez nem Swarovski karkötő, hanem Swarovski kristályos karkötő, így a kövek egy nem Swarovski gyártású karkötőben vannak. Én sem vagyok teljesen biztos az eredetiségben, de olvastam a cégről (nem csak a weboldalukon) és több webáruházuk is van, nekem nem tűnik hamisnak, de ki tudja, nyilván ezért kérdeztem. Bocsi a sok szóismétlésért és köszönöm a válaszokat.
2019. nov. 30. 19:04
12/17 anonim válasza:
Reménykedem, hogy minden jóra jön ki!
13/17 anonim válasza:
Oszinten meg a linket se nyitottam meg, de a valaszoloknak uzenem hogy ha igazi ha hamisitvany, swarovski ekszerben a kristalyok ragasztasa miatt nem ajanlatos furdeni. Nyilvan egy full fembol allo esetleg nyaklanc az mas mint egy anyagra ragasztott ko. Nekem is elmondtak amikor egy fulbevalot vettem naluk.
14/17 anonim válasza:
A Swarovski ekszerekben nem ajanlott furdeni, divatekszerek, nem erheti viz, mert elkopik, kiesik a kristaly. Ezt markaboltban is elmondjak.
15/17 anonim válasza:
Annyira nem ez a rohadt fürdés volt a kérdés, kedves uccsó kettő... de sebaj.
16/17 anonim válasza:
Igazabol tok mindegy, az eredeti swaro is csak egy szépen megcsiszolt uveg darab, semmi értéke nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!