Csajok, szerintetek jól raktam fel a műszempillát?
Figyelt kérdés
Ez volt az első próbálkozásom, és nekem nem néz ki annyira szarnak, lehetne jobb is ez tény.
Ti külső szemmel hogy látjátok? Kimehetekbígy az utcára?
2019. nov. 23. 18:13
1/9 anonim válasza:
Én nem mennék ki így az utcára. Bár nekem maga ez a szempilla nem tetszik, olyan mint egy seprű. Szerintem kicsit közönséges.
De a felrakása amúgy nem lett rossz.
2/9 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy utálom a műszempillát, ez nem olyan vészes.
3/9 anonim válasza:
A 2. kép nagyon homályos, pont nem látni, milyen lett vele a tekinteted. Az első fotó alapján nem tűnik rossznak.
4/9 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, mint a 3-as. A lényeg nem látszik, de ahol lefelé nézel ott nem néz ki rosszul.
5/9 anonim válasza:
Kicsit kételkedem abban, hogy a két képen ugyanaz a pilla van.
6/9 anonim válasza:
Hát igen, a második kép nem valami jó..
De így igen, mag a szempilla felrakása okés.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi csajok. Vettem már a wishről többfélét is csak még nem jött meg. Addig pedig csak lekaptam a polcról valamit úgymond gyakorlásnak. 😁😁😁
2019. nov. 23. 19:05
8/9 anonim válasza:
A tusvonal miatt mondom azt, hogy a 2 képen valószínű ugyanaz az illető, munka van, de egyébként az első képen nem tűnik a munka vészesnek, elsőre nem olyan rossz szerintem (bár nem vagyok pillás, én csak olyan szemmel nézem, hogy azért kimozdulnék vele az utcára)! Viszont a második képen szerintem nem szép. Igaz, nincs a képen fókusz, a minőség nem a legjobb, de nekem így az alapján a kép alapján kevésnek tűnik (főleg az első képhez képest), ráadásul olyan a második képen, mintha a saját pilla "kilógna" a műszempilla alól (lehet azért, mert homályosabb a kép és azok csak a műszempilla szálai), szóval elnézést, ha tévedek, de ha azok a saját pilláid, amik itt-ott a műszempilla "alatt" vannak, akkor a felhelyezésnél valami nem helyes, mert a saját pillák nem szoktak kilátszódni.
9/9 anonim válasza:
Szerintem rém ronda, meg eleve utálom a mű-dolgokat. Mint egy partvis, olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!