Műszempillát rakatni mennyire éri meg? A saját pillák nagyon letörhetnek alatta?
Kb 1 éve van folyamatosan pillám. Multkor leszedettem mert ki akartam próbálni a liftinget. Konkrétan semmi baja nem volt a pillámnak. Mondjuk az igaz, hogy nekem amúgy is a rövid 2d tetszik és az nem terheli annyira mint egy hosszú 5-6d.
Nem apolom különösebben. Rakás/töltés után 2 napig nem érheti víz(Olajos lemosó soha nem érheti), utána minden nap sminklemosás után szempillasmaponnal tisztítom meg egy sminkecset segítségével. És krémeket sem kenek a szemhéjamra.
Ha jó pillással csinàltatod, és nem arra mész hogy minnél olcsobban csinàlja, akkor nem fog letörni és roncsolódni.
Amúgy sok esetben nem a pillàs tehet arról hogy "ritkább" lessz az eredeti pilla. Sokan bele esnek abba a hibàba hogy tépkedi a műpillàt.
Ugye a műpillànàl minden egyes sajàt pillàhoz tesznek 1,2,3 db műpillàt. Attól függ hogy hàny D-s szettet tesznek.
A műpilla pedig a sajàt pillàval fog leesni. Akkor van felrakva jól, ha a kihullott pillán van a ragasztott műpilla is. Ez kb 4 hét,ugyanis a sajàt pilla sorunk 4-5hét alatt teljesen kicserélődik és kihullik!
Miden pillànak meg van a növekedési és pihenési fázisa, meg van az üteme.
Ha pedig kitéped az egyiket, akkor is megmarad a pihenő fàzis. Ekkor sokàig nem fog nőni pilla, és úgy tűnhet mintha megritkult lenne a pillád.
Nekem 1D van, pontosan olyanok az eredeti pilláim, mint előtte. Tényleg válogasd meg, hogy kihez mész, ezen nem éri meg spórolni. “Letörni” nem tud. A pilla folyamatosan nő, cserélődik, kiesik. De nem szabad a műszempillát tépkedni, akkor sem, ha a lenövés miatt furán áll, különben a növekedési fázisban téped ki az eredetit is.
Akkor sokkal tovább tart, mire újranő. Akkor jó, ha a műszempilla az eredetivel együtt, magától esik ki. Ez a cserélődési folyamat része. 8 hónapja van műszempillám, 3 hetente töltetem. 2 hónapja tartottam egy szünetet, csak hogy megnézzem milyenek az eredeti pilláim, de felesleges volt, ugyanolyan szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!