Mit gondolsz a Lancome alapozóecsetéről?
Ilyet ecsetet szeretnék venni:
És mivel elég borsos ára van, előbb szeretném a Ti véleményeteket hallani róla.
erről az ecsetről nem tudok nyilatkozni, viszont azt hiszem tudok rá 1 olcsóbb alternatívát, ami szintén minőségi.
az Yves Rocher-féle alapozóecset 2ezer vmennyi volt, és teljesen meg vagyok vele elégedve. így néz ki: [link]
Szia!
Én vettem egy 12 000 ft-os Estée Lauder ecsetkészletet, 4 db ecset volt benne, alapozóecset, nagy fejű púderecset, szemfestékes ecset, szemkihúzó kontúrecset.
Na figyi Csibém, hetekig totál bele voltam betegedve, mert az alapozó és a púderecset szétesett, de atomjai ezredére, a szálak kipotyogtak, majd az egész kiesett ragasztóstul. Nem éri meg.
A forradalmi változást a MAC hozta nekem, vettem egy 187-es ecsetet, ami alapozóecset, de pirosítóra is jó, az volt az 1 db 11 000 ft- Pesten a MAC-ben, de nagyon megérte, fél éve nyúzom, állandóan mosom, és semmi baja, egy szál ki nem esett belőle... Erre gondoltam: [link] tökéletes, gyönyörű, úgynevezett airbrush alapot kapsz, még a gyengébb alapozó is jónak tűnik vele.
2. kommentelőnek:
Erről az ecsetről én is sok jót hallottam, csak az a gond vele, hogy nagyon drága és nem lakom közel Pesthez, de úgy hallottam, hogy csak ott lehet kapni. Mindenesetre, ha arra járok, lehet, hogy veszek egyet. :) Köszi a válaszokat!
itt rá tudsz keresni a boltjaikra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!