Milyen üzletben lehet kapni egyedi fülbevalókat (vagy más ékszereket)?
Valami ilyesmikre gondoltam:
Tudom, hogy erről az oldalról lehet rendelni, de sajnos nem élek MO-n, így kissé necces lenne a rendelés. Nem tudtok esetleg boltokat, ahol lennének ilyesmik? Nem pont ilyen stílus (süti, nyalóka), hanem bármi ehhez hasonló kreatív, egyedi cucc. Nagyon örülnék..:)
Szia! Én is pár hete megláttam egy üzletben ilyesmi fülbevalókat. Nagyon megtetszett. Haza jöttem és rájuk kerestem. Ezek süthető gyurmából készülnek. Hobbyboltban lehet őket beszerezni :) Olyanra formázod őket, amilyenre te szeretnéd. Itt nálunk 400 Ft volt egy kb ekkora kis gombóc: [link]
Az a baj, hogy a zacsibal csak 1 szín volt, így ha nem egyszínű fülbevalót szeretnél többet kell venni belőle. Érdeklődj utána a boltban :)
Nincs mit :)
Majd írd meg, hogy ment a készítgetés. Mennyit hagytad a sütőben meg ilyenek :) Nagyon gondolkodom rajta, hogy veszek én is.
jó kis fülbevalók :):):)
tetszenek :) és nekem is kell ilyen :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!