Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen üzletben lehet kapni...

Milyen üzletben lehet kapni egyedi fülbevalókat (vagy más ékszereket)?

Figyelt kérdés

Valami ilyesmikre gondoltam:

[link]

[link]

Tudom, hogy erről az oldalról lehet rendelni, de sajnos nem élek MO-n, így kissé necces lenne a rendelés. Nem tudtok esetleg boltokat, ahol lennének ilyesmik? Nem pont ilyen stílus (süti, nyalóka), hanem bármi ehhez hasonló kreatív, egyedi cucc. Nagyon örülnék..:)

2010. júl. 17. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem külföldi oldalakat keress, biztosan külföldiek is foglalkoznak ilyenek készítésével, mert ezeket van aki hobbiból csinálja. vagy esetleg te is megpróbálkozhatsz készíteni ilyesmiket nagyon jó szórakozás tud néha lenni^^=D
2010. júl. 17. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam, hogy elkészíthetném őket otthon is, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell :S
2010. júl. 17. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is pár hete megláttam egy üzletben ilyesmi fülbevalókat. Nagyon megtetszett. Haza jöttem és rájuk kerestem. Ezek süthető gyurmából készülnek. Hobbyboltban lehet őket beszerezni :) Olyanra formázod őket, amilyenre te szeretnéd. Itt nálunk 400 Ft volt egy kb ekkora kis gombóc: [link]

Az a baj, hogy a zacsibal csak 1 szín volt, így ha nem egyszínű fülbevalót szeretnél többet kell venni belőle. Érdeklődj utána a boltban :)

2010. júl. 18. 06:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy Bijou Brigitte-ben láttam a fülbevalókat, de elég drága volt szerintem. 1000-1500 Ft volt egy darab. Szerintem jobban megéri, ha te készíted el olyanra, amilyenre te szeretnéd :)
2010. júl. 18. 06:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Talán megpróbálkozom majd a készítéssel. Köszönöm a választ, majd meg fogom nézni a BB-ben :)
2010. júl. 18. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs mit :)

Majd írd meg, hogy ment a készítgetés. Mennyit hagytad a sütőben meg ilyenek :) Nagyon gondolkodom rajta, hogy veszek én is.

2010. júl. 18. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

jó kis fülbevalók :):):)

tetszenek :) és nekem is kell ilyen :):):)

2010. júl. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!