11/22 A kérdező kommentje:
kb 5 centi lehet xD egyébként először nekem sem tetszett annyira, de szerintem illik hozzám ezért vettem meg:D
2010. júl. 17. 15:33
12/22 A kérdező kommentje:
amúgy nem vagyok hippi xd:D
2010. júl. 17. 15:36
13/22 anonim válasza:
Hát ha Neked tetszik, akkor nyugodtan hord! ;)
Amúgy Nekem sem tetszik
14/22 anonim válasza:
Ha úgy érzed illik hozzád, akkor bátran vedd fel, mert nagyon jól néz ki. :) Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen faanyagú, és jók rajta azok a kis szegecsek is. Én sokkal inkább tudok egy ilyen fülbevalót értékelni, mint egy hatalmas karikát, vagy valami agyoncsicsázott micsodát... :D
15/22 anonim válasza:
Hoppá, most tűnt fel, hogy kockás füzet van a háttérben, amiből következtetni lehetett volna a méretére. De elsőre fel sem tűnt, mert csak a fülbevalót figyeltem. :)
16/22 A kérdező kommentje:
:D csak fehér hátteret akartam de ez volt kéznél.:D
2010. júl. 17. 15:51
17/22 anonim válasza:
Úúúristen :D
Beleszerettem *.*
Hol lehet ilyet kapni? Nagyon tetszik!!:)
18/22 A kérdező kommentje:
a C&A-ban vettem:D asszem kevesebb volt kicsit mint 1500 ft.:)
2010. júl. 17. 17:13
19/22 anonim válasza:
nekem bejön, szerintem marha jó :DDD
20/22 A kérdező kommentje:
örülök hogy pár embernek ennyire tetszik mert nekem is nagyon bejön:D
2010. júl. 17. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!