4/22 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, csak ilyen kemény rockeren tudom elképzelni:D
5/22 anonim válasza:
nekem igazán nagyon tetszik, de ha mindenki ilyet hord csak divatból akkor nem sok értelme van
7/22 anonim válasza:
Én nem szeretem az ilyen lógós fülbevalókat (magamon legalábbis nem), illetve az nem tetszik, ha túl nagy. Képről nem tudom eldönteni, hogy ez mekkora lehet, de ha nem olyan nagy (max 2 cm), akkor szerintem jól néz ki, és ha megy a stílusodhoz, akkor bátran viseld. :)
8/22 anonim válasza:
Nekem nem a stílusom, de ha neked tetszik, akkor viseld
Amúgy ez ránézésre is sokkal nagyobb, mint 2 cm:)
9/22 anonim válasza:
15:29-es vagyok ismét. Azt hiszem a 2 cm-el kicsit túl keveset mondtam, módosítom inkább arra, hogy 3-4 cm még belefér. :) A kialakítása tényleg bejön, de a mérete tényleg ne legyen brutál. Van aminél jobb, ha kisebb... :D
10/22 anonim válasza:
Kemény rockeren van ilyen ??? Hát én kemény rocker vagyok, és fel nem venném :O Meg szerintem a többi rocker sem...
Max vmi hippi venné fel sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!