Magamnak csinaltam egy Tragus piercinget s kerdesem lenne. Bajom lehet vele?
Figyelt kérdés
Magamnak csinaltam egy Tragus piercinget tegnap este,s kicsit faj most...az ejjelt atveszeltem nem fekudtem ra semmmi...de reggel veletlenul belekaptam s elkezdett nagyon fajni ujra,es szerintem meg fajni fog 1-2hetig.Betud a porc is gyulladni?S Termeszetes,hogy faj?Nem olyan borzaszto,csak azert erzem hogy valamit csinaltam oda...ezen kivul csinaltam meg 3lyukat a fulembe sajat magamnak,annak mar jo ideje,minden okes volt veluk.de most a porcba szurtam s ez nekem uj...Elore is koszi!2008. nov. 17. 12:08
1/7 anonim válasza:
Énis magamnak csináltam, nekem nagyon begyulladt, szóval vegyél fertőtlenítőt, fertőtlenítgetsd, könnyed alvásra azon az oldalon ne számíts egy ideig, a porc sokáig gyógyul, a tragus teljes gyógyulása akár egy év is lehet. Persze csak ez elején fájdalmas, szóval nyugi, normális. Csak ne vedd ki és próbálj nem belekapni.
2/7 A kérdező kommentje:
koszi szepen valaszod,remelem nekem azert nem fog begyulladni:)fertotleniteni fogom hogy elkeruljem a bajt:)
2008. nov. 17. 14:23
3/7 anonim válasza:
Oxycort spray-t vegyél rá. Ez nagyon jó. Használtam én is, de ismerőseim is ezt szokták használni. Lehet nem minden patikában adják oda recept nélkül.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat,Irorszagban lakom,s megleht hogy itt nem is ismerik az olyat:D de azert elmegyek egy gyogyszertarba s megkerdezem:)koszi :)
2008. nov. 18. 17:45
6/7 A kérdező kommentje:
meg nem sikerult eljutnom a gyogyszertarba megtudakolni,de lassan szerintem raveszem magam,s elmegyek mert kezd gennyezni,nem ilyedek meg mert a tobbi 5luk a fulemen ugyanigy gennyezik mert ugye vedekezik a fulem,s lokne ki a neki ellenszenves dolgot,de leharcolom oket,s veszek egy olyat! (mar ha van) irok ha kaptam:) koszi
2008. nov. 26. 23:56
7/7 A kérdező kommentje:
nah,hat kiderult,hogy olyannyira LUSTA vagyok,hogy nem mentem el megnezni hogy van-e...De viszont a Tragusommal egymasba szerettunk,dul a LOVE,s nem gennyezik s nem is szakadt le a fulem....nem fertozodott be semmi ilyesmi:)meg neha neha belekapok de hamar elmulik,s mar csavargatni is tudom ugy hogy nem hugyozok be a fajdalomtol:)Ugyhogy minden okes:~) Koszonom szepen valaszokat,tippeket...!:)Minden jot nektek!
2008. dec. 12. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!